Ptt Kargo Çatmaca Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bartın Ptt Kargo Çatmaca Şubesi

Bartın Ptt Kargo Çatmaca Şubesi, Bartın şehrinde hizmet veren bir kargo şubesidir. Müşterilere kargo gönderme ve alma hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt Kargo Çatmaca Şubesi, PTT'nin geniş kargo ağı içinde yer almaktadır. Bartın şehrindeki müşterilere hızlı ve güvenilir kargo hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Kargo ücretleri gönderilen paketin ağırlığına ve boyutuna göre belirlenmektedir.
  • Fiyatlar, gönderim yapılacak olan adresin uzaklığına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir kargo hizmeti
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Bartın Ptt Kargo Çatmaca Şubesi, hızlı ve güvenilir kargo hizmeti ile müşterilerin tercih ettiği bir şube olmaktadır. Uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Ptt Kargo Çatmaca Şubesi Yorumlar - 1

user188400

Personel ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Kargolarım her zaman zamanında ve sağlam bir şekilde teslim ediliyor. Şubede herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkürler Bartın Ptt Kargo Çatmaca Şubesi!

29 Mayıs 2024
Casper

Casper

1 yıldız bile hak etmiyor.Yorumlara bakılırsa sadece sorun yaşayan ben değilim. bir kargo iadesi olacaktı. İade de sıkıntı çıktı. Aman Allah'm. Abi şimdi depoya kim gidecek(depo sol tarafta 10 adım), abi depoda binlerce kargo var(binlerce dedigi en fazla yüzdür) ordan nasıl bulacam vay efendım şöyle böyle.Aga 2 dk'lık iş. Barkodu yeniden çıkartacaksın yapistiracaksin bu kadar.Tamam kalsın lanet olsun dedim.

2023:11:03 13:58:08
Efe taştan

Efe taştan

Çalışanlardan 1-2 kişi dışında herkes suratsız gereksiz öfkeli ve işlerini yapmamak için binbir türlü hallere giriyorlar.

2023:12:18 14:17:56
Sonay

Sonay

Bir y8ldizi bile hak etmiyorsunuz ama yorum yazmak için verdim kargolar hep bekletiliyor gününde gelmiyor bune ya öbür kargolar böyle değil sizlerden çok şikayetciyim

2023:08:31 10:56:52
Nurgül Kaş

Nurgül Kaş

Yorum yapmak için bir yıldız vermek zorunda kaldım cuma günü verilen kargo çarşamba oldu hala bir ses Seda olmaz mı neden bu kargoyla çalışırlar anlamıyorum

2023:09:27 05:50:14
Uraz Korkmazoğlu

Uraz Korkmazoğlu

1 DEĞİL EKSİ 10 OLSA ONU VERECEĞİM. BU DEVLETİN MEMURLUĞU ACİLEN KALDIRMASI GEREKİYOR. İŞ YAPMAMAK İÇİN 40 DEREDEN SU GETİRİYORLAR.

2023:11:03 13:46:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı