Kemer Polis Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Kemer Polis Merkezi Bartın

Kemer Polis Merkezi, Bartın şehrinde hizmet veren önemli bir güvenlik kuruluşudur. 1995 yılında kurulan merkez, şehrin güvenliğini sağlamak ve vatandaşların huzur içinde yaşamasını sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Kemer Polis Merkezi, Bartın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak kurulmuştur. Yıllar içinde şehrin güvenliği için önemli çalışmalara imza atmış ve bölgenin en güvenilir polis merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Hizmetler

  • Asayiş hizmetleri
  • Trafik kontrolü
  • İdari işlemler
  • Acil durum müdahalesi

Müşteri Hedef Kitlesi

Kemer Polis Merkezi, tüm Bartın halkına hizmet vermektedir. Vatandaşların güvenliği ve huzuru için 7/24 görev başındadır.

Kemer Polis Merkezi'ni tercih etmeniz için birçok neden vardır: Profesyonel ve deneyimli kadrosu, hızlı müdahale yeteneği, şeffaf hizmet anlayışı ve vatandaş odaklı çalışma prensibi ile güvenilir bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Kemer Polis Merkezi Yorumlar - 1

user188372

Bartın Kemer Polis Merkezi'nde görevli polisler son derece profesyonel ve yardımseverler. Her zaman halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yapıyorlar. Merkez de oldukça temiz ve düzenli. Polislerin halkla iletişimi de oldukça başarılı. Her türlü sorun ve sıkıntıda yanınızda oluyorlar. Kesinlikle güven veren bir polis merkezi. Puan : 5

29 Mayıs 2024
Makbule GENÇÇAKIR

Makbule GENÇÇAKIR

Bartın narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünün düzenlemiş olduğu kermesinizi gezmek kısmet oldu.memurlarimizin hediye ettiği YIRTIK AKVARYUM adlı öykü kitabınızı okudum.genclerle iletişim kurmanız çok güzel.halkla içiçe oldugunuzu görmekten çok mutlu oldum.gostermiş olduğunuz ilgiye ve hediye kitabıma tekrar teşekkür ediyorum.Allah hepinizi korusun.🤲

2022:04:18 20:11:18
yasare mulazimoglu

yasare mulazimoglu

Polis memuru koseye cekilip bacak bacak ustune atmis telefonuyla oynuyordu.Diger polis mdmuru da seslendikten sonra bir zahmet gorundu.Agzimda covit 19 maskesi olmasina ragmen bana uzak dur diyerek vebali gibi davrandi.Sorunumla ilgilenmedi.Ekibim yok, iki saat bekle, bir daha da buraya gelme gibilerinden laflar etti.Karakol ciddiyetini bulamadim.

2020:07:13 19:38:36
Смачна Паляниця

Смачна Паляниця

Musahan hamamda calişan kaçak personel var, polis nereye bakıyor?!

2022:10:24 14:16:33
Ahmet DİNÇ

Ahmet DİNÇ

Personel samimi yardim sever

2018:03:19 05:41:46
Ali Eser

Ali Eser

İlgili ve samimi

2021:02:10 11:34:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı