G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ

Bartın şehrinde bulunan G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ, fizyoterapi alanında hizmet veren bir kuruluştur. Müşterilerine profesyonel fizyoterapi hizmetleri sunarak sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman fizyoterapistler tarafından hizmet verilir.
  • Modern ekipmanlar kullanılarak hizmet sunulmaktadır.
  • Bireysel tedavi planları oluşturularak müşterilere özel hizmet sunulmaktadır.
G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ, müşterilerinin sağlığına önem veren ve profesyonel hizmet sunan bir kuruluştur. Uzman fizyoterapistler ve modern ekipmanlar ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Sağlığınıza değer veren bir hizmet almak istiyorsanız G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez G THERAPY BARTIN FİZYOTERAPİ HİZMETLERİ Yorumlar - 1

user188303

Fizyoterapist çok ilgili ve profesyonel bir şekilde hizmet veriyor. Tedavi sürecimde beni sürekli bilgilendirdi ve motive etti. Kendisine çok teşekkür ederim.

29 Mayıs 2024
Ülkü Özgüven

Ülkü Özgüven

Tenisçi dirseği rahatsızlığımın bir türlü geçmemesi ile kas gücü kazanmak ve vücudumu güçlendirmek için başvurdum merkezlerine. Suzan Hocamla yaklaşık 1,5 aydır reformer pilates çalışıyoruz. Bir kaç hafta sonra etkisini gördüm yaptığımız çalışmaların, ağrılarım azaldı, vücudumu daha güçlü hissediyorum. Bilgisi, yaklaşımı ve deneyiminden çok memnun kaldım, işini severek yapan bir fizyoterapist. Pozitif enerjisi, hastaya yaklaşımı ve yönlendirmesi gayet güzel. Klinik merkezleri ulaşımı kolay, mekan olarak ferah ve temiz.

2023:09:05 13:45:35
Songül Öztürk

Songül Öztürk

Murat hocam kesinlikle müthiş bir fizyoterapist, eşi Suzan hanım ile beraber ağrılarımla ilgili detaylı değerlendirme yaptılar ve tedavi programları çok özenliydi Bana ameliyat demişlerdi ama hocalarım sayesinde ameliyatsız tedavi oldum. İyileşme sürecinde destekleri için çok teşekkür ederim, kesinlikle tavsiye ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum 👏👏

2023:02:04 19:29:17
Tuğce Tuğ

Tuğce Tuğ

İşinde son derece titiz ve dikkatli bir fizyoterapist. Babamın bel fıtığı ameliyatı sonrasında tedavisine büyük katkı sağladı. Tekrar teşekkürler

2022:06:10 13:55:26
Yunus Chiloglu

Yunus Chiloglu

Bartın için hayrli olsun...çok değerli uzmanımiz Fırat beyin böyle bir merkez açmış olması Bartın halkı için bahtiyar bir durum. Değerli uzmanimizdan faydalanmanizi şiddetle tavsiye ederim....

2022:06:10 16:34:52
ÇAĞDAŞ ALTUNSOY

ÇAĞDAŞ ALTUNSOY

Ağrısız ve Engelsiz yaşam içim mükemmel bir yer bu küçük şehri güzelleştiren sizlere tşk ederim hayırlı olsun tekrardan

2022:06:17 18:50:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı