Villa Park

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Bartın Villa Park

Villa Park, Bartın şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir tatil köyüdür. Misafirlerine huzurlu bir ortamda dinlenme ve eğlenme fırsatı sunmaktadır.

Tarihçe

Villa Park, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Bartın'ın doğal güzelliklerine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlar
  • Kahvaltı ve akşam yemeği dahil konaklama seçenekleri
  • Erken rezervasyon indirimleri

Önemli Özellikler

  • Yüzme havuzu ve plaj erişimi
  • Spa ve fitness merkezi
  • Çocuklar için oyun alanları
  • Restoran ve bar hizmeti
Villa Park, Bartın'da konforlu ve keyifli bir tatil geçirmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Doğanın içinde huzurlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Villa Park Yorumlar - 1

user188198

Bartın Villa Park Boyacı hizmetinden çok memnun kaldım. Profesyonel ekip, titiz çalışma ve kaliteli malzemelerle harika bir iş çıkardılar. İşlerini özenle yapan bir firma olduğunu gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Mayıs 2024
Gülcan Kara

Gülcan Kara

1 yıldız bile fazla. Tuvaletleri o kadar kötü ki bakımsızlıktan örümcek ağı bağlamış. Kusmamak için zor tuttum kendimi ki arkadaşımızın düğünü için ilk gelen ve lavaboyu kullananlardan biriyken gecenin sonunu düşünemiyorum. Umarım bir daha tuvalete gitmek zorunda kalmam.

2022:05:29 16:17:46
Çağdaş Yusuf Özsoy

Çağdaş Yusuf Özsoy

Servis kötü + ortam düzeni kötü + yol ışıklandırma kötü+ kalite yok +çeşit yok sadece bir yıldız o da şarki söyleyen abiye ve arkadaşına.havuz konusunda da pek iyi bi kalite yok.

2020:12:13 18:07:30
Nilda Irmak

Nilda Irmak

Servis kötü + ortam düzeni kötü + yol ışıklandırma kötü+ kalite yok +çeşit yok sadece bir yıldız o da şarki söyleyen abiye ve arkadaşına. Onlar olmazsa hiç oturmazdim.

2020:06:14 19:57:20
Uğur Dünder

Uğur Dünder

Tuvaletler rezalet. Kusmamak için zor tuttum kendimi. Örümcekler mesken tutmuş. Kokuyu demiyorum bile.

2022:05:29 16:16:29
Melisa Ünlü

Melisa Ünlü

Çok kötü bir yer verdiğiniz paraya, ayırdığınız vakite yazık. Yapılan hizmette (!) dahil her şey çok kötüydü.

2022:02:19 13:40:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı