Bartın Devlet Hastanesi Otoparkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Bartın Devlet Hastanesi Otoparkı

Bartın Devlet Hastanesi Otoparkı, Bartın şehrinde bulunan Bartın Devlet Hastanesi'nin hizmet verdiği otopark alanıdır. Hastane ziyaretçileri ve hastalar için kolaylık sağlayan bu otopark, güvenli ve geniş bir alan sunmaktadır.

Tarihçe

Bartın Devlet Hastanesi Otoparkı, hastane hizmete açıldığı günden beri ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Otopark alanı, hastane ziyaretçilerinin rahat ve güvenli bir şekilde araçlarını park edebilmeleri için tasarlanmıştır.

Fiyat Politikası

Otopark hizmeti, hastane ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Ücretsiz otopark hizmeti
  • Güvenli ve geniş otopark alanı
  • Hastane ziyaretçilerine kolay ulaşım imkanı
Bartın Devlet Hastanesi Otoparkı, ücretsiz otopark hizmeti ve güvenli alanıyla hastane ziyaretçileri için tercih edilmesi gereken bir otoparktır. Rahat ve kolay bir park imkanı sunarak hastane ziyaretlerini daha konforlu hale getirmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Bartın Devlet Hastanesi Otoparkı Yorumlar - 1

user187938

Otopark geniş ve düzenli, araç park etme konusunda sıkıntı yaşamadım. Ancak bazen otopark dolu olabiliyor ve yer bulmak zor olabiliyor. Personel ilgili ve yardımsever. Genel olarak memnun kaldım.

28 Mayıs 2024
Merve gnlr

Merve gnlr

Bartın devlet hastanesi ücretli otoparkına anahtariyla birlikte bıraktığımız aracımızin döndüğümüzde hem yeri değişmiş hem tekeri patlamışti. Sorumluluklarini üstlenmeyen Kesinlikle emanet bırakılacak biryer değil.

2023:08:04 12:44:51
Ayşe Aysel Taş

Ayşe Aysel Taş

Bu hastanede doktorlar hiç iyi değil ilgi yok hijyen sıfır berbat

2019:10:18 07:09:49
Aydın Açıkgöz

Aydın Açıkgöz

2020:01:29 17:19:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı