Elmalık Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Elmalık Parkı Bartın

Elmalık Parkı, Bartın şehrinde doğayla iç içe keyifli bir zaman geçirmek isteyenler için ideal bir mekandır. Park, ziyaretçilere dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve piknik alanları sunmaktadır.

Tarihçe

Elmalık Parkı, Bartın Belediyesi tarafından 2010 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehrin önemli rekreasyon alanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Elmalık Parkı'na giriş ücretsizdir. Ancak piknik yapmak isteyen ziyaretçiler için belirli bir ücret alınmaktadır. Ayrıca park içerisinde bulunan kafeterya ve restoranlarda yiyecek ve içecekler satın alabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir ortam
  • Çocuk oyun alanları
  • Piknik alanları
  • Yürüyüş yolları
Elmalık Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Aileler, çiftler ve arkadaş grupları için ideal bir dinlenme ve eğlence mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Elmalık Parkı Yorumlar - 1

user187834

Bartın Elmalık Parkı oldukça güzel ve huzurlu bir atmosfere sahip bir park. Yeşillikler içinde yürüyüş yapmak, banklarda oturup dinlenmek gerçekten keyifli. Ayrıca çocuklar için de oyun alanları bulunması çok güzel. Temiz ve düzenli bir park. Tek eksik yanı ise bazı zamanlarda kalabalık olması. Ancak genel olarak çok beğendiğim bir park.

28 Mayıs 2024
nuri erdolu

nuri erdolu

Öncelikle tabelada elmalık parkı değil Vefa parkı yazıyor. Bir yıl önce hizmete girmiş. Pandemiden dolayı da çok az kullanıma açıldığından tüm aletler yeni. Çok bakımlı ve temiz bir park diyebilirim. İçinde belediye tarafından işletilen cafe var. Fiyatlar uygun işletmecisi de çok kibar. Böylesine yeşil bir memlekette bu tarz parkların tüm mahallelerde yapılması gerekir. Umarım sağduyulu bir yetkili bu yorumu okur ve bu tarz parkların sayısını arttırır...

2021:06:11 17:34:34
Hatice Acibal

Hatice Acibal

Güzel ama spor aletlerinin neden bantlandigini anladım.

2020:09:23 16:07:11
ismail özdemir

ismail özdemir

Bartın için güzel bir park devamını bekleriz

2021:03:28 15:22:33
Meftun Sucu

Meftun Sucu

Çok güzel olmuş Allah yapanlar dan razı olsun

2020:09:30 11:14:12
Cengiz Dgm

Cengiz Dgm

Güzel yer

2021:04:26 19:02:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı