Balamba Tabiat Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bartın Balamba Tabiat Parkı

Bartın Balamba Tabiat Parkı, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen bir doğa parkıdır. 1998 yılında kurulan bu tabiat parkı, ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme fırsatı sunmaktadır.

Tarihçe

Balamba Tabiat Parkı, Bartın Belediyesi tarafından kurulmuş olup, doğal yaşamın korunması ve ziyaretçilere doğa ile barışık bir ortam sunulması amacıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: Yetişkinler için 10 TL, öğrenciler için 5 TL
  • Piknik alanı kiralama: 50 TL

Önemli Özellikler

  • Doğal göletler ve yürüyüş parkurları
  • Piknik alanları ve mangal alanları
  • Çocuk oyun alanları
  • Doğa rehberliği ve etkinlikler
Balamba Tabiat Parkı, doğal güzellikleriyle huzurlu bir kaçamak yapmak isteyen herkes için ideal bir destinasyondur. Doğayla iç içe vakit geçirmek ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Balamba Tabiat Parkı Yorumlar - 1

user187794

Bartın Balamba Tabiat Parkı doğanın içinde huzurlu bir kaçış noktası sunuyor. Yeşillikler arasında yürüyüş yapmak, temiz hava solumak gerçekten çok keyifli. Ayrıca park içindeki gölet de manzarayı tamamlıyor. Ancak piknik alanlarının biraz daha düzenli olması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak doğa ile iç içe bir gün geçirmek isteyenler için harika bir seçenek.

28 Mayıs 2024
Samet

Samet

Mükemmel bir doğa kesinlikle gelinebilir piknik yapılabilir giriş ücreti 40tl .

2023:10:28 19:20:21
Koray İncedalcı

Koray İncedalcı

Şehrin içinde toprağa basılabilecek bir alan, umarım koruması devam eder

2024:01:23 22:31:09
Yeliz çakır

Yeliz çakır

Huzur dolu bir mekan. Yürüyüş, piknik, doğa içinde kafa dinlemek için çok güzel. Ormanın içinde çocuk parkı var. Çocuklu aileler için harika. Oyuncaklar büyük oranda sağlam ve farklı kategorilerde: kayma, sallanma, tırmanma gibi Tuvalet var ama ışıklandırma ve hijyen açısından iyileştirilmesi gerekiyor.

2023:02:04 17:05:42
Cem Yildiz

Cem Yildiz

Super bir yer. Tam kafa dinlemelik. Piknik yerleri ve yürüyüş yolları mevcut. Tuvalet cesme oturma tenis kortu ve futbol sahası mevcut. Çocuk parkı bakkal ve ihtiyaç yakın mangal ve semaver yapılabiliyor. Ulaşımı ve yollari düzgün. 40 tl giriş ücreti mevcut. Arac girişi

2023:06:30 19:16:55
yagmur akın

yagmur akın

Zamanında güzel bir yermiş ama aşırı bakımsız. Belediye birde burada giriş ücreti alıyor nereye gidiyor o paralar acaba. Çok acı, böyle güzel yerlerin bakımlı olması, şehir insanının sabah bir yürüyüş yapması için müsait olması lazım. Doğru dürüst yolu yok,, ya çamur içinde, yada ilginç boşluklu taşlar döşenmiş takılsanız bileğiniz kırılacak,bebek arabasının gitmesi bir zulüm. İçeride paslanmış spor aletleri ve onlara erişimde düzgün biçilmeyen otlardan kapanmış.

2023:03:19 05:08:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı