Yalı Sevgi Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Bartın Yalı Sevgi Parkı

Yalı Sevgi Parkı, Bartın şehrinde yer alan doğayla iç içe bir dinlenme ve eğlence alanıdır. Park, ziyaretçilere açık hava aktiviteleri yapma imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Yalı Sevgi Parkı, 2005 yılında Bartın Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehir sakinlerinin ve turistlerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan olmuştur.

Fiyat Politikası

Yalı Sevgi Parkı'na giriş ücretsizdir. Park içerisinde bulunan kafeterya ve restoranlardan alınan hizmetler ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir atmosfer
  • Çocuk oyun alanları
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
  • Piknik alanları
Yalı Sevgi Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Aileler, çiftler ve arkadaş grupları için ideal bir dinlenme ve eğlence mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Yalı Sevgi Parkı Yorumlar - 1

user187744

Bartın Yalı Sevgi Parkı oldukça güzel ve huzurlu bir atmosfere sahip. Parkın içinde yürüyüş yapabilir, banklarda oturup dinlenebilir ve çocuklar için oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca parkın denize yakın olması da ayrı bir güzellik katıyor. Temiz ve düzenli bir şekilde bakılan bu parkı ziyaret etmekten keyif aldım.

28 Mayıs 2024
Mesut can mck

Mesut can mck

Yoğun ağaç çok iyi dere tadında ama çok fazla ağacın polenler sizi rahatsiz ede bilir hele heleki toz alerjisi olanlar maskesiz gelmesin yada alerji ilacı kulana bilirler ama genel olarak güzel oturula bilir tekne turları var kiralayıp venedik tarzı geze bilirsiniz kıyıya yakın kafeler var oturup bir çay bir Cörcil icilip doğanın tadını cikarta bilirsiniz kus sesleri ve cırcır böceğin sesi bir yandan araba sesi bir yandan börtü böceğin sesi ama dinlenmek için ideal bir yer

2023:07:27 19:43:39
Mukaddes Eren

Mukaddes Eren

Çok güzel yollar yapılmış çay boyuna ağaçlar altında ve çay boyunda keyifli vakit geçirebilirsiniz

2023:11:05 07:01:18
Orhan Bey

Orhan Bey

Burayı tesadüfen fark ettik amasra dönüşü güzelcehisar a giderken durup bakınalim dedik huzurlu yemyeşil bir park nehirde tekne turu yaptık.

2023:09:04 09:40:17
Gülsüm Demir

Gülsüm Demir

1000. Yorumu yapayım madem :) yol kenarı uğradık şiir gibi romantik bir yer yürüyüş için de çok uygun bayıldık

2023:08:16 07:51:05
indra sama

indra sama

Park güzel ama keşke kahve,mısır çay falan satan olursa daha iyi olurdu

2023:10:22 10:19:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı