KALE SEYAHAT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

KALE SEYAHAT Bartın

KALE SEYAHAT, Bartın şehrinde seyahat ve turizm hizmetleri sunan bir şirkettir. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde konforlu ve güvenilir bir hizmet sunmayı amaç edinmiştir.

Tarihçe

KALE SEYAHAT, 2005 yılında kurulmuş olup, yılların verdiği deneyim ve güvenle sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

KALE SEYAHAT, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Öğrencilerden iş insanlarına kadar herkesin seyahat ihtiyaçlarına çözüm sunmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Konforlu ve güvenilir seyahat imkanı
  • Uygun fiyat politikası
  • Deneyimli ve profesyonel personel
  • Geniş güzergah seçenekleri
KALE SEYAHAT, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak sektördeki farkını ortaya koymaktadır. Konforlu ve güvenilir seyahat deneyimi için tercih edebileceğiniz bir şirkettir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez KALE SEYAHAT Yorumlar - 1

user187551

Bartın KALE SEYAHAT Taşıma Şirketi ile seyahat ettim ve oldukça memnun kaldım. Araçları temiz ve konforluydu, şoförler de oldukça deneyimli ve güler yüzlüydü. Seyahatimiz sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mayıs 2024
AYF (Fantom)

AYF (Fantom)

Adi bir aldatmaca! Ankara Bartın bileti aldım. Tek koltuk seçeneğiyle sattıkları bilete karşılık otobüsü çift kişilik otobüsle değiştirdiler ve yanıma başka yolcu verdiler. Zira baştan söylenseydi bu bileti bu firmadan almaz, tek kişilik koltuk satan başka bir firmadan alırdım. Bunun yanında otoban yerine eski yoldan gelerek yolu uzattılar. Bu firmadan uzak durun derim.

2023:12:10 14:56:03
FSM

FSM

İlk piyasaya girişte müşteri memnuniyetine dikkat ettiler. Piyasada tutununca üçkağıda başladılar... Aldatma başta her türlü dalavere çeviriyorlar. Açgözlülükten yolculuk esnasında suyu bile veriyorlar. İyi bir muavine denk gelirsen onun insafıyla! Kamil Koç'tan Efe Tur'dan şaşma!

2023:12:11 18:39:20
ozlem sahin

ozlem sahin

Merhaba,3 yıldır sürekli Kale Seyahat ile yolculuk yapıyorum. Ankara- Bartın seferleri sırasında, yolculugumuzun güvenli geçmesi için her türlü emekleri için kaptan şoförlerimize teşekkürler.Ayrıca, yolculuğumuzun keyifli geçmesi adına her türlü ikramda bulunan host ve hosteslere teşekkürlerAyrıca Bartın acentesi Gizem hanım ve Nuri beye teşekkürler.Vee bugün, yani 29 temmuz 2023 cumartesi günü, çözüm odaklı ve nezaket dolu yaklaşımı için LEYLİ HANIM a cooooook teşekkürler...İyi ki varsınız.. Bartın ve Ankara yolculuğu sizinle keyifli... :)Not: eskiden seferlerinizde "kapali içecek " ( kapaklı şişe Cola ya da fanta) ikraminiz vardı, keske yine olsa..)Teşekkürler...

2023:07:29 15:32:26
Taşdeğirmen

Taşdeğirmen

Bu nasıl firma anlamadım 450 km yol Allah aşkına kaç saat sürüyor 14 saat sürer mi 90 lı yıllarda sürüyor du bu ne ya harem Gebze arası dolmuşu gibi İstanbul kars arası bu kadar değil bir daha yolculuk yapmam

2023:12:29 19:37:46
Yengi Telefon

Yengi Telefon

10 numara, otobusler yeni guzel yani! Captan guzeldi!

2024:01:21 00:03:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı