YILDIZ PANSİYON

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 60 Yorum Ekle

Bartın YILDIZ PANSİYON

YILDIZ PANSİYON, Bartın şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine ev rahatlığını aratmayan odaları ve sıcak atmosferi ile unutulmaz bir tatil vadediyor.

Tarihçe

YILDIZ PANSİYON, 2005 yılında Bartın'da hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile konuklarını ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

YILDIZ PANSİYON, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlarımız, konforlu odalarımız ve sunduğumuz hizmetlerle dengeli bir şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Konuksever ve yardımsever personel
YILDIZ PANSİYON'u tercih etmeniz için birçok neden var. Konforlu ve temiz odalarımız, merkezi konumumuz, uygun fiyatlarımız ve misafirperver personelimizle unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaksınız. Sizi de bekleriz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasra Bartın YILDIZ PANSİYON Yorumlar - 1

user187086

Yıldız Pansiyon'da konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Denize yakın olması da ayrıca bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir pansiyon.

28 Mayıs 2024
sertan Tandoğan

sertan Tandoğan

ailecek 1 gece kaldik. guvenilir,temiz,merkezi konumda.evet bir resepsiyonu yok,dolayisiyla isletme sahibini de gormedim,telefonla gorustuk,giristeki dukkan sahibi abla anahtar ve odayi gosterme konusunda yardimci oldu.bunu bir sikayet olarak yazmiyorum.bilakis kendi evimizmis gibi girdik,cikarken de anahtari uzerinde birakip ciktik. amasrayi da cok begendim.kismet olursa yine gelir kalirim

2023:10:13 06:42:28
Pınar Gülseren

Pınar Gülseren

Pansiyona giriş yapar yapmaz bir ödeme sorunu ile karşılaştım. Zaten birkaç saat geçireceğimiz Amasra'da zaman kaybetmemek için kendim soruna çözüm bularak ödeme yaptım. Banyoda duş için su damla damla aktığı için denize girdiğimiz halde duş alamadık. Su akmıyor diye söylememiz gerekiyormuş. Söyleseymişiz vanadan suyu açarlarmış!!! Yani bir pansiyonda suyun akması için bunun bildirilmesi gerektiğini ilk defa duyuyorum. Merkezde konaklamak istedik ancak çok gürültülü bir sokakta. Sabah 4 de gürültü dinmemişti. 2 yıldızı çalışan klima için verdim. Hiç tavsiye etmiyorum.

2023:09:01 19:20:20
Hazal Göktaş

Hazal Göktaş

Konum itibari ile aşırı merkezi olmasına ve uygun olmasına aldanıp tuttuğumuz oda. Kışın asla gelinmemeli çünkü yatacağınız yeri ısıtacak hiçbir şey yok, oda sigara kokuyor ve çok nemli. Muhattabiniz ise sadece telefonla ulaşabileceğiniz birisi hatta odaya da aşağı komşu dükkandaki konudan bir haber çalışan kız yerleştirdi. Asla tavsiye etmiyorum özellikle çocuklu aileler için büyük sorun yaşayacakları bir işletme.

2023:02:26 05:13:03
White Deer

White Deer

Pansiyonun konumu çok iyiydi. Temizlik konusunda da hiçbir sıkıntı yoktu, sadece tuvalette bazı bölgeler özenli temizlenmemişti. Eskimiş eşyalar, özensiz dizayn edilmiş odalar biraz can sıkıcıydı sadece. Odalara en azından 1 adet su konulabilirdi. Bir de eklediğim fotoğraftaki yere alçak tavan uyarısı vs. Yapılırsa çok güzel olur. Son olarak şu duvar renklerini nasıl bir zevkle seçtiniz çok merak ediyorum. Bence fiyatına göre bir tık eksik bir pansiyon ama iyi hale getirilebilir.

2022:05:31 06:16:32
Safiye Pınar Çakmak

Safiye Pınar Çakmak

Konumu iyi, mutfak olmaması dezavantaj. En azından bir tezgah istiyor insan. Onun dışında Koray beyin ilgisi iyi. Fiyatı için tercih ettik.

2023:05:20 14:13:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı