Emin Apart Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Bartın Emin Apart Pansiyon

Emin Apart Pansiyon, Bartın şehrinde konuklarına ev konforunda konaklama imkanı sunan bir işletmedir. Misafirlerine huzurlu ve keyifli bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen pansiyon, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Emin Apart Pansiyon, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yılların verdiği deneyimle, konuklarına evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Emin Apart Pansiyon, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek fiyat politikaları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Ev konforunda odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Emin Apart Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odaları, uygun fiyatları ve şehir merkezine yakın konumuyla konuklarına keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Bartın'ı ziyaret eden herkesi Emin Apart Pansiyon'a bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasra Bartın Emin Apart Pansiyon Yorumlar - 1

user187026

Bartın Emin Apart Pansiyon'da konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir yer.

28 Mayıs 2024
Altan TOPCU

Altan TOPCU

Valla biz çok memnun kaldık.Daha önce de defalarca gittiğimiz Amasra'ya 3 yetişkin 2 çocuk olarak gittik.Otele girdiğimizde Otel sahibi Aziz bey bizi görünce normalde ayırttığımız odayı gösterdi ve diğer 1+1 daireyi gösterdi ve bize uygun olan odayı ücretsiz upgrade yaptı.Otel gayet merkezi yerde , kahvaltısı doyurucu.Otel sahibi ve ekibi güler yüzlü ve bir sorun olduğu zaman çözüm odaklı.Amasta şartlarında müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar.

2023:08:24 19:58:01
Başak Başaran Büyükçetin

Başak Başaran Büyükçetin

3 yıldır geliyoruz.Hicbir şikayetimiz memnuniyetsizlik yaşamadık.Hem merkezi,hem plaja yakın.İsletme sahipleri Aziz Bey ve eşi o kadar çok ilgiliki evinizde hissedebilirsiniz.Amasra'da tek geçeriz burayı.Çok ama çok memnunuz.

2023:08:28 06:20:51
LEVENT KAÇAR

LEVENT KAÇAR

Temiz ve güzel konaklama yeri. Çalışanlar da gayet ilgili. Tekrar tercih edilir.

2023:09:01 05:50:52
murat muratli

murat muratli

İşletme sahibinin ilgi alakasinin ve işletmenin tertemiz olduğu yıllardır güvenip ailem ve arkadaşlarım ile gittiğim odalarındaki deniz manzarası çok güzel kahvaltı muhteşem Aziz Bey ve ailesine sonsuz teşekkürler. Amasradaki en uygun veen iyi otellerden birisi.

2022:08:07 12:22:16
Fatih Çetin

Fatih Çetin

Konum olarak Amasranın merkezinde ve tarihi çekiciler çarşısının içinde bulunuyor. Gezilebilecek yerlere ve plaja yakın. Apart otele göre gayet iyi diyebilirim. Kahvaltıları bol çeşitli ve çok lezzetli. İsteginize göre sıcak sıcak yapıp getiriyorlar. Reçeller harika. Lokantalarda meze olarak gelen yüzüne bakmadığınız sos, ezme gibi yiyecekleri bile çok lezzetli. Sadece bunlarla bile kahvaltınızı yapabilirsiniz. Mekan sahipleri ve çalışanları da ilgili ve güler yüzlü. Çok araştırıp geldim ama tekrar gelirsem direk buraya gelirim.

2019:07:11 11:38:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–02:00
  • Salı 07:00–02:00
  • Çarşamba 07:00–02:00
  • Perşembe 07:00–02:00
  • Cuma 07:00–02:00
  • Cumartesi 07:00–02:00
  • Pazar 07:00–02:00

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı