Ahşap park otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Ahşap Park Otel Bartın

Ahşap Park Otel, Bartın şehrinde doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Ahşap Park Otel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, ahşap mimarisiyle dikkat çekmektedir ve doğayla iç içe bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Ahşap Park Otel, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe ahşap mimari
  • Huzurlu ve sakin bir ortam
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Ahşap Park Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğayla iç içe bir konaklama deneyimi yaşamak, huzurlu ve sakin bir ortamda dinlenmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasra Bartın Ahşap park otel Yorumlar - 1

user186983

Bartın Ahşap Park Otel'de konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Otelin bahçesi çok güzel ve huzurlu bir ortama sahipti. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir otel oldu.

28 Mayıs 2024
Yldz Akdgn

Yldz Akdgn

Otel sahibi ve çalışanlar çok kibar ve ilgililer. Otelin konumu muazzam, manzara çok hoş. Amasra'nın Havası'nın muhteşemliği şaka mı? Yürüyüşler çok keyifli, kafa dinlemek için kaçamak arayanlar için muhteşem bi alternatif kesinlikle tavsiye edilir.

2023:12:04 19:50:37
İpek Durmaz

İpek Durmaz

Hem fiyatının uygunluğu hem de bu kadar iyi hizmet almamız beni çok şaşırttı. Gezmeyi seven birisiyim bu yüzden bir çok otelde konaklarım. Burası da konaklandığım en iyi oteller arasına girer. Samimi ve güzel bir ortamı var. Doğanın yeşilliği ve otelin ahşap olması birbirini tamamlamış

2023:12:04 16:38:05
Rayan Kılıç

Rayan Kılıç

Biz tek gece için Ankaradan geldik ve fotoğrafları çok güzel göründüğü için otele o parayı verdik ama gelin görün ki; hijyen sıfır,tuvaletlerde peçete bile yok , oda kapısını açarken örümcek ağlarını elinizle temizliyorsunuz, odadaki tv çalışmıyordu,kahvaltı fiyaskoydu ve hatta kullanılan tabaklar bile başka otelindi . Asla verdiğiniz parayı hak etmiyor, ederi max 300 TL olan odaya 1700 vermek insanın zoruna gidiyor . Bir daha tercih etmem , amasra merkezde çok daha güzel pansiyonlar bulduk uyguna bir dahakine onlarda kalırız ama işte bilmediğimiz için ilk başta bu oteli tutmuş bulunduk . Tek güzel yanı manzarası ki o da insan yapımı değil 😊

2023:08:13 13:19:44
onur orman

onur orman

Otel berbat odalar pis içerde sinek ölüleri vardı mini dolap yok klima yok cami açıyorsun sinek dolusuyor. her şey çok pahalı bı kola 50 TL den satılıyor. Şu bile 15 lira. Otopark sıkıntılı tarlanın içine cekiyorsun aracı belbol yok. Oda telefonu dahi çalışmıyor.kahvalti tam bı rezillik 2 domates iki peynir koymuşlar açık büfe diyorlar. Bı patates kızartması için bı saat bekledik. Balayı konsepti hazirlayacaz dediler oda yalan pis odayı verdiler. Personel ortada yok muhatap bulamıyorsun. Kesinlikle tavsiye etmem 1700 TL para verdik 500 liralık hizmet alamadık

2023:08:14 13:34:29
prs jgbtlr

prs jgbtlr

Öncelikle avantajları manzarası çok güzel hem havuz hem deniz manzaralı konumu arazisi oldukça geniş yeşil doğa ile iç içe güzel bir mekan. Hizmet yönünden sıfır beklenti içinde olmayın beklentiyi düşük tutun. Odalar pis tabaklar yıkanıyor ama yaş ve kirli oluyor. Ayrıca kahvaltı çeşidi çok az. Kahvaltı da patates kızartması vs az getiriyor bitiyor. Bu tarz hizmet eksikleri var. Bunları görmeden gelebilirsiniz kalınabilir.

2023:08:21 18:12:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı