Amasra Hostel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Amasra Hostel Bartın

Amasra Hostel, Bartın şehrinde konaklama hizmeti sunan bir işletmedir. Misafirlerine uygun fiyatlarla konforlu ve temiz bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Amasra Hostel, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Bartın'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen gezginlere ev sahipliği yapmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Yatak fiyatları uygun ve ekonomiktir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Grup indirimleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunmaktadır.
  • Temiz ve konforlu odalar sunmaktadır.
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.
  • 24 saat resepsiyon hizmeti bulunmaktadır.
Amasra Hostel'i tercih etmeniz için sebepler arasında uygun fiyatlar, merkezi konum, temizlik ve konfor bulunmaktadır. Bartın'ı keşfederken evinizde gibi hissetmek istiyorsanız Amasra Hostel sizin için ideal bir seçenek olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Amasra Hostel Yorumlar - 1

user186951

Bartın Amasra Hostel'de konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi ve her konuda bize yardımcı oldular. Ayrıca konum olarak da çok güzel bir yerde bulunuyor, Amasra'nın güzelliklerini keşfetmek için ideal bir konaklama yeri. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mayıs 2024
E

E

Merkezi konumda, temiz ve muhteşem tasarıma sahip bir odayla karşılaştık. Bu işletme Ada Apart'a ait ve Hostel Amasra adıyla yeni açılmış. Girişte sizi çiçeklerle dekore edilmiş bir hol karşılıyor ve odalar gayet iyi düzenlenmiş ve son derece temiz. Fiyat, sunulan hizmete kesinlikle değer. Her şey için teşekkürler.

2023:11:18 13:11:14
Yasin Bulut

Yasin Bulut

Bir günlüğüne hostel 1 de kaldık tam f/p yeri havlular, odalar gayet temizdi. Park biraz sıkıntı liman parka park edip 10 dk yürümeniz gerekiyor. Kliması var gece balkon kapısını açarsanız caddenin gürültüsünden rahatsız olabilirsiniz. Bizim bir günlük ihtiyacımızı karşıladı.

2023:08:14 01:38:06
Yakup HAŞİMOĞLU

Yakup HAŞİMOĞLU

İçi yeni yapılmış güzel ve temizdi , fiyata göre bence iyi ,geniş ve ferah bir alan aramayın .. bir gece yatmak için iyi ve uygun ..Binanın bir dairesini apart olarak size sunuyorlar ..

2023:09:26 05:21:12
Göksel Uykun

Göksel Uykun

Yeni açılmış, temiz ve bakımlı. Amasra'daki nasılsa müşteri geliyor kafasıyla bakımsız bırakılan otel&pansiyonlar yerine gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir yer. Telefonda rezervasyon yapıp geldiğimizde de bize güler yüzlü hizmet veren beyefendiye de teşekkür ederiz.

2023:06:26 15:34:47
Atakan Şentürk

Atakan Şentürk

2 gece konakladık. Hem otelin konforundan hem personelin ilgisinden çok memnun kaldık. Odalar güzel yatakları rahat.

2023:07:10 18:14:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı