Kuşna Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Kuşna Pansiyon Bartın

Kuşna Pansiyon, Bartın şehrinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir aile işletmesidir. Misafirlerine evlerindeki gibi rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefleyen pansiyon, doğanın içinde huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

Tarihçe

Kuşna Pansiyon, 2005 yılında ailemiz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Tek kişilik oda fiyatı: 150 TL
  • Çift kişilik oda fiyatı: 250 TL
  • Kahvaltı dahil fiyatlarla hizmet vermekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir konumda bulunmaktadır.
  • Temiz ve konforlu odalar sunmaktadır.
  • Yöresel lezzetlerle zenginleştirilmiş kahvaltı sunmaktadır.
  • Ücretsiz otopark imkanı bulunmaktadır.
Kuşna Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğanın içinde huzurlu bir tatil geçirmek, yöresel lezzetleri denemek ve sıcak bir aile ortamında konaklamak istiyorsanız, Kuşna Pansiyon sizin için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasra Bartın Kuşna Pansiyon Yorumlar - 1

user186927

Bartın Kuşna Pansiyon'da konakladım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Denize yakın olması da ayrıca güzeldi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir pansiyon.

28 Mayıs 2024
sezgi korkmaz

sezgi korkmaz

Otel küçük ve pek kimsenin bilmediği sessiz bir koyun önünde ve manzarası harikaydı. Sabah kayalara vuran dalga sesleri ve kuş çıvıltılarıyla uyanıyorsunuz. Odalar temiz ve güzeldi. İşletme sahipleri güler yüzlü ve ilgiliydi. Sabah kahvaltılarında bahçelerinde kendi yetiştirdikleri ürünleri kullanıyorlar hepsi taptazeydi. Konum olarak kale içerisinde olduğu için sokaklar dar ama tam önüne kadar çıkılıyor illaki bir park alanı bulunuyor. Amasra'ya tekrar gidersem başka bir yer düşünem yine Kuşna pansiyonda kalırım. Teşekkürler her şey için.

2023:08:02 18:32:29
naz meriç kuyucu

naz meriç kuyucu

Manzarası müthiş. Deniz manzaralı odasının penceresini açınca denizin üstüne gibisiniz. Balkon ortak ne yazık ki. Güler yüzlü insanlar işletiyor. Odalar yenilenmis sanırım parkeler mobilyalar yeniydi. Odalar temizdi ama çarşaf ve havlularda bazı lekeler vardı. Görünüş ve koku olarak temiz duruyordu belki makineden kaynaklı leke kalmış olabilir söylediğimiz zaman hemen ilgilendiler teşekkür ederiz yaklaşımları için. Kahvaltısı çok çeşitli değildi omlet menemen gibi sıcak kahvaltılıklar olabilirdi. Kale içinde olduğu için aracımızı baska yerde birakmak zorunda kaldik. Yol bariyerle kapatılmıştı. Konum olarak carsiya plaja yakındı yürüyerek her yere ulasim sağlanıyor. Genel olarak memnun kaldık. Mutlu bir şekilde ayrıldık. Sakin ve güzel bir yer. Yolumuz düşerse tekrar kalmayı tercih ederiz.

2023:07:16 10:02:32
Ali Rıza KADEROĞLU

Ali Rıza KADEROĞLU

Konum olarak kale içinde, Ceneviz Şatosu’nun alt tarafında bulunuyor. Pansiyonun yukarısında bulunan yola arabayla girilebiliyor ancak kale içinde dar kapılar ve yollar, yoğun yaya trafiği nedeniyle liman otoparkı kullanılabilir. Odalardaki eşyalar yenilenmiş, klima var, televizyon yok. Deniz tarafındaki odaların çok güzel bir manzarası var. Merkezdeki gürültüden uzak ancak yürüyerek 5 dakikada limanda bulunan restoranlara ulaşabilirsiniz. Pansiyonun sahibi Mehmet Bey misafirleriyle çok güzel ilgileniyor, kendisine teşekkür ediyorum.

2023:06:28 20:09:44
Gencer Kerse

Gencer Kerse

Çok güzel bir aile işletmesi odalar temiz kahvaltı çok güzel sanki evinizde kalıyormuş gibisiniz manzarası çok güzel pansiyonun onunden denize girme imkanı var sessiz sakin kafa dinlemelik güzel bir yer

2023:08:30 14:54:48
ebru Ebru

ebru Ebru

Çok güzel bir yer pansiyon sahipleri sizi evinizde gibi hissettiriyor aileden biri gibi sanıyorsunuz kahvaltıları muhteşem manzara on numara sakin bir yerde yüzmek isterseniz pansiyonun altındaki kayalıkların orda yüzmeliniz süper

2023:08:30 15:05:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 07:00–22:00

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı