by ÇTN restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bartın CTN Restoran

Bartın şehrinde bulunan CTN Restoran, lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferi ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

CTN Restoran, 2005 yılında açılmış olup, Bartın'ın en sevilen restoranlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleri ile müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Fiyat Politikası

  • CTN Restoran, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır.
  • Menüdeki çeşitlilik ve porsiyonlar, fiyatları oldukça makul kılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deniz ürünleri konusunda uzman şefler tarafından hazırlanan lezzetli yemekler
  • Şık ve modern dekorasyonu ile keyifli bir yemek deneyimi sunan mekan
  • Canlı müzik etkinlikleri ve özel organizasyonlar düzenleme imkanı
CTN Restoran, lezzetli yemekleri, sıcak atmosferi ve uygun fiyatları ile Bartın'da tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez by ÇTN restoran Yorumlar - 1

user186919

ÇTN restoranın yemek teslim hizmetinden çok memnun kaldım. Yemekler sıcak ve lezzetli bir şekilde geldi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir restoran.

28 Mayıs 2024
Tuğba Hanım

Tuğba Hanım

Kelle paça aldık evde yiyelim diye içinden kıl çıktı neyse olabilir dedik ama üç tane çıkınca artık yorum yapmak istedim ve hayvanın kılı da değil bildiğiniz yapan kişinin elinden kolundan dökülmüş....

2024:01:05 18:49:04
Erol Hepaltun

Erol Hepaltun

Pek özel bir tat değil. Tavuk şiş söyledim, ızgara tadı yoktu, lavaş ateş görmemiş (resime bakın), her hangi bir güzelim esnaf lokantasında, kesinlikle daha lezzetli yidim. Beni bir daha bir şey çekmez buraya.

2023:07:24 18:13:55
Kiana Asyalı

Kiana Asyalı

Yıllardır Bartında bulunan biri olarak ilk kez müşteriye nasıl davranılmasını bilen, iletişimi iyi, Güleryüz lü, saygılı ve seviyeli çalışanın oldugu kaliteli bir mekan görüyorum. Ankarada restaurant ekolu nihayet bartına da ugradı dedirtti. Bugün iftar için gittik, mezeler yerinde ve lezzetliydi. Döner menü aldık, ramazandan önce yediğim gibi gelmesede yine de Bartında döner yiyilebilecek ender mekanlardan. Sulu yemek olarak İzmir köfte aldık, esnaf lokantası lezzeti vardı. Tatlı el yapımı baklavaydı. Lezzetin yanısıra en çok ilgi alakadan ve hız dan memnun kaldım. Özellikle garson şefi olan biraz daha yaş olarak büyük olan beyefendi ve genç sarışın garson (isim sormadıgım için üzgünüm) çok ilgili, çalışkan ve işlerini çok iyi yapıyorlardı. Bebeğim vardı ve ona özellikle ilgili davrandılar. En son ikram olarak Türk kahvesi sundular. Kısacası beni misafir olan ailemin yanında mahcup etmediler. İlk kez Bartında bir restaurantdan kapıdan karşılanıp kapıda ayrıldık. Kısacası çok memnun kaldım. Fiyat menülerin de de ramazan olması sebebiyle şeffafdılar. Sadece ufak nazarlık olarak içerisinin kapının otomatik olması sebebiyle soguk girmesinden dolayı eleştirebilirim. Onun dışında gayet keyifli lezzetli ilgili kaliteli bir mekan. Tebrik ederim hem sahibi beyefendiyi hemde özellikle çalışanları ve garson şefi beyefendiyi👏

2023:03:24 21:41:33
mhd srgl

mhd srgl

Gayet ortalama bir yer. Yemek yiyip hemen kalkacaksaniz tercih edilebilir. Yiyecekleri ortalama; özel aman mutlaka tadmalisiniz denecek bir şey yok.Hatta İskender in etleri çok pişmiş bildiğin kıtır kıtır olmuştu.Bir de tereyağ doğru düzgün hissedilmiyordu. Ortam ise çok sıcaktı, bahce yapmışlar serin diye çıktık ancak orada da pişmekten kurtulamadık.Gerçekten personel iyiydi, güler yüzlü ve hızlı hizmetti.onlarin hakkını yememek gerek.

2023:07:19 04:55:38
Emre Karabıyık

Emre Karabıyık

Angaradan geldik güzeldi herşey hizmet güzel siparişler hızlı bir şekilde geliyor özelliklede Erhan şefe çok teşekkür ederiz sağolsun çok ilgilendi

2023:08:26 15:46:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–22:00
  • Salı 06:30–22:00
  • Çarşamba 06:30–22:00
  • Perşembe 06:30–22:00
  • Cuma 06:30–22:00
  • Cumartesi 06:30–22:00
  • Pazar 06:30–22:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı