Günter Seher Otel Amasra

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bartın Günter Seher Otel Amasra

Günter Seher Otel Amasra, Bartın şehrinde bulunan konforlu ve şık bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, Amasra'nın tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Günter Seher Otel Amasra, yılların deneyimine sahip bir ekip tarafından işletilmektedir. Otel, konuklarına kaliteli hizmet sunmak ve memnuniyetlerini sağlamak için sürekli olarak kendini geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Oda temizlik hizmeti
  • 24 saat resepsiyon
Günter Seher Otel Amasra, misafirlerine huzurlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmak için her detayı düşünmekte ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkmaktadır. Amasra'nın eşsiz atmosferini yaşamak isteyen herkesi otelimizi tercih etmeye davet ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasra Bartın Günter Seher Otel Amasra Yorumlar - 1

user186914

Bartın Günter Seher Otel Amasra'da konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu harika, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Mayıs 2024
tuğçe çuhadar

tuğçe çuhadar

Otelin konumu çok güzel . Aralık ayında konakladık otel sıcaktı. Ahmet abi ve eşi çok sıcak kanlı güler yüzlü insanlar. Kendi eviniz gibi rahatlıkla konaklama yapabileceğiz bir otel. Kahvaltılar çok güzeldi sıcak pişi gözleme ikram ettiler. Her şey için çok teşekkür ederiz Amasra da bir evimiz oldu ☺️

2023:12:10 09:44:11
Butiko mağaza Muhasebe

Butiko mağaza Muhasebe

Ben AYDAN TOPÇU YORUMUMUN DEVAMI.İŞTE ASIL OLAY BURADA BAŞLIYOR VE TAŞLAR YERİNE OTURUYOR.Daha önce de bahsettiğim Hülya hanım yorum yazdığımı, niçin böyle bir yorum yazdığımı, bana odaları gösterdiğini büyük odayı tercih edebileceğimi, eğer söyleseydik paramızı iade edeceklerini ve bizi başka bir otele yönlendireceklerini yardımcı olacaklarını söylediler. Sağolsunlar. Hatta sırf fiyatı pahalı dediğim için paramı iade etmeyi teklif ettiler ki böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Sahibi Ahmet bey ödediğim ücreti camii vakfına bağış yapmış kendi taktiri. Kısacası ellerinden geleni yaptılar ancak ben oraya gitmeyi düşünenin bunu iki değil üç kez gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yorum yazdıktan sonra arandığım için belli ki diğer yazılan yorumları özellikle 5 yıldızlı olanları iyi inceleyin, belkide hepsi bir şirket tarafından veya para karşılığı yazılmış yorumlar olduğu belli. Çünkü belli ki yazanların pek çoğu sahte çünkü orası ne temiz ne güzel ne de iyi bir aile işletmesi. Ben bugüne kadar onlarca aile işletmesi gördüm. Kaş elit otelde aile işletmesi, çıtalı barış pansiyonda aile işletmesi, Amasra ceylin otelde aile işletmesi, Selimiye hanımeli pansiyonda da aile işletmesi. Burada yaşadığım sorunların hiç birini bu işletmelerde yaşamadım.Sırf yorum yaptığım için:-özel numaramdan akşamın geç bir saatinde aranmış olmak-KKVK kuralların ihlal edip rezervasyon numarası üzerinden WhatsApp mesajı almak çok rahatsız ediciydi.Burası otel ve işletme anlayışından çok uzakta gelen kişiyi aile misafiri gibi ağırlama derdinde hizmet anlayışı güler yüzden ibaret. Evet bu bazı kimselere güzel gelebilir ama benim için değil, orası temiz değil, yüksek ihtimal kullanılan yatak malzemelerine profesyonel bir yıkama yapılmıyor, yeterli prizi yok, yatak yanlarında banyoda priz yok, eşya koyacak alanı yok, mini buzdolabı çok sesli çalışıyor, sabah sıcak suyu kullanmadık. Duşu yetersiz. Küçük çocuklar için uygun ve güvenli değil. Balkon demirlerinin arası çok açık. Daha saymakla bitmeyecek onlarca eksisi var. Biz güler yüzlü olalım gerisi hallolur mantığında bir işletme kesinlikle bana uygun değil keşke kapısından girdiğim an geri çıksaydım beni en çok etkileyen küçüklükten de ziyade oranın pis ve kıllarla dolu olmasıydı. Gitmek isteyenler bu yazımı iyi okuyup gitsin. Bana sahibi 'siz siz olun kimsenin rızkıyla oynamayın' diye bir mesaj attı ben kimsenin rızkıyla oynamıyorum, burası işini layığı ile yapan bir işletme olsa en azından bana çıkarken neden ayrılıyorsunuz diye sorardı.Bu işletme acilen profesyonel bir destek almazsa, o güzelim konumdaki yeri devretip-satmazsa bu işletmecilik anlayışındaüzgünüm ki batmaya mahkum.

2023:11:16 09:55:35
bilge sirinler

bilge sirinler

Konumu temizliği görsel zevki fiyatı Ahmet amcanın tatlı dili hülya ablanın doğal kahvaltısı herşeyiyle aile oteli çok samimi yıllarca burda kalabilirim

2024:01:20 07:56:47
Selin Gündüz

Selin Gündüz

Ailecek gittigimiz otelde bizi cok guzel karsiladilar. Asiri ilgili ve guler yuzlu insanlardi, otelin konumu ve manzarasi cok guzeldi. Sessiz sakin sanki kendi evinmis gibi guzeldi, odalari çoğu otele gore büyüktü ve temizdi, uyandiginizda sizi deniz ve orman manzarasinin karsilamasida cok hos oluyor. Kahvaltidaki yemekler ev yapimi ve cok lezzetliydi. Tam olarak carsida olmasada yakindi. Biz cok memnun kaldik ailenizle birlikte gelebileceginiz cok guzel bir oteldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:11:19 08:17:31
özgür

özgür

Aralık ayında konakladık biraz soğuk olur diye korkmuştuk açıkçası ama sıcaktan yatamadık. Otelin konumu ve manzarası mükemmeldi konum olarak amasranın en iyi oteli. İşleten karı kocada çok yardım sever ve sıcakkanlıydı muhteşem bi hafta sonu geçirdik arkadaşlarımızla

2023:12:10 08:46:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı