Mercan İskender Pide Kebap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Mercan İskender Pide Kebap Bartın

Mercan İskender Pide Kebap, Bartın şehrinde lezzetli pide ve kebap çeşitleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Fiyat politikamız oldukça uygun ve müşteri dostudur. Hem kaliteli malzemeler kullanarak lezzetli yemekler sunuyoruz hem de cebinizi düşünerek uygun fiyatlar belirliyoruz.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Lezzetli pide ve kebap çeşitleri
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Mercan İskender Pide Kebap'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemeklerimizle hem de uygun fiyatlarımızla müşterilerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz. Ayrıca hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla da fark yaratıyoruz. Sizleri de bekleriz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Mercan İskender Pide Kebap Yorumlar - 1

user186898

Bartın Mercan İskender Pide Kebap Yemek Teslimi gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Hem lezzetli hem de hızlı bir şekilde siparişlerimi teslim ediyorlar. İskenderleri özellikle çok başarılı buluyorum. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mayıs 2024
Anıl Yasak

Anıl Yasak

İş sebebiyle 1 günlük Bartın ziyaretimizde yemek yiyecek özel bir yer bulamamamız sebebiyle buradaki yorumlara güvenerek gittik. İftar sonrası olduğu için yoğunluk yoktu ve servis hızlıydı. İftar sonrası olduğu için iftar menüsü şeklinde almadık ancak önden salata, ezme, yoğurtlu patlıcan mezesi ve kemalpaşa tatlısı ikram olarak geldi. Buraya kadar her şey güzeldi ancak iskender belki de hayatımda yediğim en kötü iskender olabilir. Yemeğe aşırı düşkün birisi olarak bitiremediğim tek iskender dahi olabilir. Etler çok kalın doğranmıştı ve çok yağlı olması sebebiyle lezzetsizdi. Etin altındaki pide kızartılmamış ve bayattı. 130₺ olan ücreti ise lezzetine oranla aşırı pahalı. Bir daha gitmeye değer bulamadım. İçecek olarak kola ücreti ise 25₺.

2023:04:11 20:16:32
duran alcı

duran alcı

Servis çok kötü, yemekler çok geç, parça parça ve soğuk geldi, çalışanlar ilgisiz ve asık suratlı, fiyatlar normal ama bu hizmet için fazla

2024:01:16 16:25:50
ayşegül alcı

ayşegül alcı

Pide soğuk servis elemanı ağzından zorla laf aldık 4 kişiydik 4 ümüzde ayrı ayrı geldi berbat hizmet lahmacun sadece yeni pişmiş sıcak geldi bidaha asla gelmem

2024:01:16 16:31:56
Huseyin Akalin

Huseyin Akalin

İlk defa bugün gittim kıymalı pide istedim malum ramazan iftardan 33 dakika sonra geldi 8 kişiydik malesef diğer arkadaşlar yemeklerini yedikten sonra beni beklemek zorunda kaldılar ve ömrümde yediğim en berbat pide (lahmacuna daha çok benziyordu) ve okadar beklemem rağmen ılık geldi.mezeler idare eder.masa hazırlamada görsele hiç önem verilmemiş 8 salata görselde birbirine benzemiyor.sonuc bir daha kesinlikle gelmem ve tavsiye etmem.

2023:04:20 17:22:33
ertuğrul tavukcu

ertuğrul tavukcu

Şehir dışından Bartına gezmek için geldiğimde uğradım. otoparkının olması çok büyük avantaj. Döner gerçekten çok lezzetliydi.mekan temiz ve düzenliydi.bartına gittğinizde uğramanızı tavsiye ederim.

2023:10:08 14:21:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:30
  • Salı 09:00–22:30
  • Çarşamba 09:00–22:30
  • Perşembe 09:00–22:30
  • Cuma 09:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–22:30
  • Pazar 09:00–22:30

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı