Aydoğan Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Aydoğan Otel Bartın

Aydoğan Otel, Bartın şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Aydoğan Otel, 1995 yılında hizmet vermeye başlamış olup, misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezona ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ücreti oda fiyatına dahil değildir.
  • Özel indirim ve kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Konforlu ve temiz odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Aydoğan Otel'i tercih etmeniz için sebepler arasında şehir merkezine yakın konumu, konforlu odaları ve kaliteli hizmet anlayışı bulunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı hedefleyen otel, Bartın şehrinde unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasra Bartın Aydoğan Otel Yorumlar - 1

user186832

Bartın Aydoğan Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tekrar Bartın'a gitsem kesinlikle burada konaklamayı tercih ederim.

28 Mayıs 2024
Sinan Altundağ

Sinan Altundağ

Otelin en büyük artısı konumu. Bunun yanı sıra işletme sahibi arkadaşta ilgili ve güler yüzlü. Ben acil olduğu için bu oteli tuttum. Temizliği gayet güzeldi, işletme sahibi de ilgiliydi. Bayram zamanı gittiğim için otopark anlamında çok sorun yaşadım. Bu konuda da Tolga Bey yardımcı oldu. Odayı bilerekten gittim. Geceliği 1000TL ye kaldım. Odada sadece klima ve televizyon vardı. Keşke küçük de olsa bir buzdolabı ve ketıl olsaydı. Biraz daha fazla para verilerek kahvaltı dahil olan otellerden birinde kalınabilir. Bence kahvaltı önemli. Ayrıca Amasra'nın genelinde bazı problemler var. Bunlardan biri otopark diğeri de işletmelerin herhangi bir hizmet sunmamaları. Kahvaltı yok, odada ketıl yok, çay yok, su yok, odada buzdolabı yok. Birçok işletmenin kendine küçük dokunuşlar yapması lazım. Sadece yatak ve tuvaletle olmaz.

2023:07:12 09:17:27
Özge Bayram

Özge Bayram

Amasranın tam merkezinde yer alıyor. Odalar küçük ama kısa tatiller için yeterli bir mekan. Boydan ayna yok odalarda ve yanınıza küçük makyaj aynası alabilirsiniz. Bunun dışında temiz ve güzel.

2023:08:27 18:45:15
Rustu Arseven

Rustu Arseven

Amasra merkezde sadece konum ve yatmak için kullanabileceğiniz sokak arasında bir mekan. Çarşafları renkli ve desenli olduğu için temizlik konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Otel adına takılmayın. Biraz derli toplu bir pansiyon. Kahvaltı vb. hizmet yok. Fiyat performans oranı açısından uygun.

2023:07:26 10:49:30
Bahar Çölgeçen

Bahar Çölgeçen

Odalar temiz lakin karşılama hizmet sıfır

2023:12:14 14:07:09
Samet Emmioglu

Samet Emmioglu

gecelik 500 tl den 3 gece konakladık. otel genel anlamıyla temiz, resepsiyonda oturan arkadaş ilgili. odalar fotoğraflarda görüldüğü gibi küçük, mini buzdolabı yok, çamaşır asmak için yer yok. bunların hepsine eyvallah, zaten fotoğraflardan görerek bilerek gittik ama tuvalette çok kötü bir koku var. umumi tuvalet gibi kokuyor. havalandırmanın biran evvel gözden geçirilmesi gerek.

2022:08:31 11:09:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı