MAŞHA ET&BURGER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

MAŞHA ET&BURGER Bartın

MAŞHA ET&BURGER, Bartın şehrinde et ve burger konseptiyle hizmet veren bir restorandır. 2015 yılında açılan işletme, lezzetli et yemekleri ve burger çeşitleri ile müşterilerine kaliteli bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

MAŞHA ET&BURGER, Bartın'ın en sevilen restoranlarından biri olmayı başarmıştır. Yıllar içinde gelişen menüsü ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Et yemekleri ve burgerlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan ürünlerimiz, bütçenizi zorlamadan lezzetli bir yemeğin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Önemli Özellikler

  • Taze ve yerel malzemelerle hazırlanan et yemekleri ve burgerler
  • Geniş içecek ve yan ürün seçenekleri
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
MAŞHA ET&BURGER'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez MAŞHA ET&BURGER Yorumlar - 1

user186722

Bartın MAŞHA ET&BURGER'den yaptığım yemek siparişi son derece lezzetli ve doyurucuydu. Servisleri hızlı ve sıcak geldi. Etlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim bir mekan.

28 Mayıs 2024
Ülkü Elif Karacakaya İnce

Ülkü Elif Karacakaya İnce

Bartın'a ilk defa gittiğimiz için yöresel bir şeyler sorduk, yoktu ama kalabalık olunca sanırım mekanın bizzat sahibi geldi ilgilendi. Tavuk çeşitleri güzel görünüyordu, soslu tavuk ve makarna ve salata bulunuyordu. Biz karışık et yedik yanında sebzesi, kumpiri, mezeleri ile geldi. Porsiyonlari gayet büyük ve doyurucuydu. Biraz maliyetliydi ama değdi.

2023:08:09 10:46:43
Yemeci İçmeci

Yemeci İçmeci

Bartın için premium bir yemek mekânı. Tabi fiyatları da premium. Et kalitesi ve mezeler gayet iyi. Hatta mezeleri daha güzel diyebiliriz. Fiyatlar dışında memnun kaldım. Misafirinizi götürebilirsiniz.

2023:08:11 21:24:32
Ali Dere

Ali Dere

İlk defa gittik . Köri soslu tavuk yemek için gitmiştik . Bu kadar lezzetli beklemiyordum açıkçası . Karşılama , uğurlama , lezzet üçlüsü harikaydı . Fiyatları da bir tık kaliteye hitap ediyor . Misafir götürebilirsiniz . Ailecek de gidilebilecek kaliteli mekan

2023:11:03 16:55:50
Roland Ulrich

Roland Ulrich

Ben almanyadan geliyorum ikinci kez buraya geldim ve gerçekten çok memnun kaldım servis ve yemekler harikulade herkese tavsiye ederim

2023:10:17 20:07:49
Busra Ç

Busra Ç

Hamburger denemeyi düşünüyordum yorumları okuyup yine de denedim. 6bay önce yapılan yoruma katılıyorum ekmekleri gerçekten sert. Hamburgerin içine baktığımda sos yoktu sert olan ekmeği yumsatacak bir malzeme yok. Olumsuz olarak yorumum bu. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Bu fiyata daha güzel burger yenilebilir ya da farklı bir yemek. Fiyatlara gelirsek fiyattan kaçmayın 3 lu burger menüsünü aldım tadım menüsü gibiydi. Bu tarz seçenekleri beğeniyorum hepsinden denemiş oluyoruz. 110 ya da 120 tl gibi fiyatı vardı. İçecek menüye dahil değil patates ve burger geliyor. Sulu ve akışkan hamburger severler için önermem. Kalabalık değildi. İçerisi gayet güzeldi.

2023:03:06 17:29:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–01:00
  • Salı 09:00–01:00
  • Çarşamba 09:00–01:00
  • Perşembe 09:00–01:00
  • Cuma 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:00–01:00
  • Pazar 09:00–01:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı