Amasra Ayışığı Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Amasra Ayışığı Pansiyon Bartın

Amasra Ayışığı Pansiyon, Bartın'ın eşsiz güzellikteki Amasra ilçesinde konuklarına huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken pansiyon, misafirlerine unutulmaz bir tatil vaat etmektedir.

Tarihçe

Amasra Ayışığı Pansiyon, yıllardır aynı aile tarafından işletilmektedir. Misafirlerine sıcak bir aile ortamı sunan pansiyon, temiz ve konforlu odalarıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Tek kişilik oda fiyatı: 150 TL
  • Çift kişilik oda fiyatı: 250 TL
  • Kahvaltı dahil fiyatlarla hizmet verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Denize sıfır konum
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Ücretsiz kablosuz internet erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Amasra Ayışığı Pansiyon'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Eşsiz manzarası, sıcak aile ortamı, temiz ve konforlu odalarıyla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasra Bartın Amasra Ayışığı Pansiyon Yorumlar - 1

user186698

Bartın Amasra Ayışığı Pansiyon gerçekten harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımsever. Sabah kahvaltısı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca pansiyonun konumu da çok güzel, denize yakın olması büyük bir avantaj. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

28 Mayıs 2024
erusnem Sule

erusnem Sule

Geçen hafta İstanbul'dan bir geceliğine gidip mecburen kaldık. Çünkü bir restoranda randevuya yetişmemiz gerekiyordu. 5. Katta (asansör yok sürünerek çıktık) oda rezerve etmiştik ve odaların fotoğraflarla hiç bir alakası yoktu. Benim için eşyaların eski olması değil pis olması sorundur. Küvette duş almayı aklınızdan geçirmeyin ayrıca klozet kapağı, koltukların üzeri ve yorgan leke içerisinde temizlikten eser yok!Sabaha kadar uyuyamayıp eziyet çektik. Sadece konumu ve manzarası var onun dışında her şey felaket kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:10:22 09:55:40
Ayyüce Soytürk

Ayyüce Soytürk

Deniz manzaralı odada kaldık.Sabaha karşı gün doğumuna şahit olmak mükemmeldi.. Temizlik,hijyen,oda sıcaklığı yerli yerindeydi.Sorumlular çok ilgili ve nazikti.Kendilerine çok teşekkür ederiz.Zonguldaktan gelip harika bir kafa tatili yaptık.Daha önce de gelmiştik yine geleceğiz sevgiler .. :)

2024:01:20 20:12:34
Arailym Mukhatbek

Arailym Mukhatbek

otel plajın hemen önünde yer almaktadır. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok dost canlısı ve yardımsever, her gün çay ikramı yaptı. akşamları bile oyun oynadık. Harika bir hafta sonu için otele teşekkür ederiz 👍🏻😁🫶🏻

2023:12:25 13:45:27
Nuray Yılmaz Çelik

Nuray Yılmaz Çelik

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Telefonla rezerve ettiğimiz odadan farklı bir oda verdiler ama aynı parayı almak istedi resepsiyondaki selçuk bey.Bu odada mutfak yok barbekü yok aynı para olurmu dediğimde normalde fiyatlar daha yüksek dedi.O zaman telefonda doğru fiyatı söyleseydiniz ona göre hareket ederdik deyince başka yere gidin deyip yol gsterdi.Tamamen para üzerine çalışan bir işletme memnuniyet önemsiz.3gün rezerve etmiştik ilk günü saymamış karışıklık olmuş deyip bize başka yerde aynı fiyata otel buldu fakat bulduğu otel içler acısı tuvaletin sifonu bozuk 3kişilik odada 4kişi yattık 2yastık var.Ama bunları hiç dinlemedi bile aynı parayı aldı bizden sorgulayıncada tartışmakmı istiyorsunuz deyip suratıma baktı.Otelin merdivenleri çok dik odaya sağ salim bayılmadan ulaşırsanız bi daha inmek istemezsinix.Valizleri taşımaya yardım eden yok anahtarınıx bu ne haliniz varsa görün modundalar paramızı hemem verin yeterki. Otel işletmeciliği öyle yapılmaz bir sürü yerde kaldık böyle bir yer asla görmedim.Para kazanmak gerekirdeönemli olan karşılığını vermek helalinden kazanmak.Bu arada arabayı park edecek yer bulabilirseniz şanslısınız.Odaya bir çarşaf geldi eski tarihten kalma.

2023:08:22 12:00:52
Mukaddes Eren

Mukaddes Eren

İş sebebiyle gittiğimiz Amasra da konaklama için gittik sezon dışı bir dönem olduğu için ekonomik oda ayırmış olmamıza rağmen standart odaya geçirildik bunun için teşekkür ederiz. Pansiyon denize sıfır yeri güzel oda şartları fena değil binanın giriş katında rutubet ve kötü bir koku var çözüm bulunması gerekli bence. Asansör yok 🥴Patili dostu pansiyon tavsiye ederim 👍Sonuçta bir otel değil pansiyon bunu bilerek geliniz

2023:11:04 21:25:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasra Bartın 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı