HOTEL GRAND ASTRA ()

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bartın Hotel Grand Astra

Hotel Grand Astra, Bartın şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Hotel Grand Astra, 2010 yılında Bartın şehrinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunarak adını duyurmuştur.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve fitness olanakları
  • Konforlu ve geniş odalar
Hotel Grand Astra, Bartın şehrinde konaklamak isteyen misafirler için mükemmel bir seçenektir. Merkezi konumu, lüks ve modern tasarımı, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş olanaklarıyla unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez HOTEL GRAND ASTRA () Yorumlar - 1

user186671

Otel Grand Astra'da konakladım ve oldukça memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mayıs 2024
Mechanic Tools

Mechanic Tools

Hayal kırıklığı, hijyen sıfır, yatak temizliği sıfır, çarşaflar hiç değiştirilmiyor sanırım, yatağı açınca önceki yatanların kıl ve tüyleri yatak içinde duruyor. Banyo ve tuvalet içler acısı, Mecburiyetten kalmak zorunda kaldık. Telefondan rezervasyon yapıp güvenip geldik, Hulusi beyin anlattıkları ile alakası yok, askerde yaptığım 1000 kişilik kışla kahvaltısı buradan daha iyiydi. Biz ailecek yorganların üstünde yatmak zorunda kaldık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yorumları okumadan kaldığıma pişmanım.Umarım sahipleri veya Hulusi bey bunları okuyup oteli güzel bir revizyondan geçirirler.

2023:08:19 17:32:19
Alp Svm

Alp Svm

Bartın da Emniyet misafir hanesin de kalmayı düşüyorduk tadilat olduğu söylendi biz araştırmadık geldik güvenli temiz bir otel bulmak zor biliyoruz elbette korktuğumuz gibi olmadı Hulusi bey bize çok yardımcı oldu insan olmak çok ayrı bir şey ailem ile güvenle kalabildiğim bir otel bulmak önemli çok teşekkür ediyorum Hulusi bey e biz 2 gün kaldık evimiz gibi rahat huzurlu hissettik herkese tavsiye ediyorum

2023:08:23 15:54:30
gun oksay

gun oksay

Odalar ve otel gerçekten çok eski. Yatak ve çarşaf dışında pek sorunsuz bir yanı yok.Kahvaltı zayıf. Fiyat uygun, odalar geniş, doğa içinde çok güzel bir konumda.

2023:08:01 16:25:21
DEKOFON EVRAKLAR

DEKOFON EVRAKLAR

Şehrin gürültüsünden uzak, ve şehir merkezine bir okadar yakın. çalışanları ve işletmecileri güler yüzlü ilgili alakalı özellikle aşçıları Kazım abi ellerind sağlık yemekleri çok lezzetli ve kazım abi çok güler yüzlü sempatik

2023:08:09 14:23:27
Erdem Genç

Erdem Genç

Odalar da temizlik adına hiç bir şey yok. Yerler hep saç kıl. Yataklar pis. Duşlar arızalı. Havuzlu olan şubeyi gösterip diğer otelde Konaklama yaptırıyorlar.

2023:07:06 06:46:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı