İlgi Pansiyon

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Bartın İlgi Pansiyon

İlgi Pansiyon, Bartın şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi amaçlayan pansiyon, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

İlgi Pansiyon, 2005 yılında aile işletmesi olarak hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen pansiyon, misafirlerine samimi bir ortam sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İlgi Pansiyon, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Rahat ve temiz odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Konuksever ve yardımsever personel
İlgi Pansiyon, sıcak ve samimi atmosferiyle misafirlerine evlerindeki gibi hissettirmeyi amaçlamaktadır. Bartın şehrinde konaklama tercihleriniz arasında yer vererek unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez İlgi Pansiyon Yorumlar - 1

user186603

Bartın İlgi Pansiyon'da konakladım ve çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir pansiyon.

28 Mayıs 2024
EMRE ÖZTÜRK

EMRE ÖZTÜRK

Ailemle birlikte 3gün geçirdim. Şirin küçük bahçesi çok hoşuma gitti. Kahvaltı çeşidi oldukça fazla ve fiyatı gayet uygundu.Ayrıca inkumu ,Amasra gibi yerlere çok yakın bartın merkez ayağınızın altında. Mutlaka kalınacak bir yer. Ailenizle rahat bir şekilde de kalınabilecek bir yer

2019:07:01 20:13:31
Faruk Armağan

Faruk Armağan

Oncelikle bir pansiyon değil yurt, bunu bilerek gitmekte fayda var, ogrenci olmayan donemde pansiyon hizmeti veriyorlar. İlgi alaka guzel kahvalti oyle cok iyi falan degil acik bufe gibi olmasina ragmen acik bufe bir kahvalti tabagi dusunun :) Merkezi konumda, otoparki var ve fiyati çook ucuz, bunlara göre kararinizi siz verin gece yatmak için tercih edilebilir.

2019:07:10 15:41:27
Ercan Akbulut (Çok gezen)

Ercan Akbulut (Çok gezen)

Bende yapılan yorumlar doğrultusunda ilgi pansiyon'u tercih ettim iyiki burayı tercih etmişim güler yüzlü yönetimi ve temizliği ile son derece mükemmel bir yer Bartın merkezde her yere yakınBu arada Sabah kahvaltısı süper herkese tavsiye ederim

2019:07:10 18:53:57
Mertcan Demiral

Mertcan Demiral

Merkeze çok yakın fiyatı uygun . Güzel ilgileniyorlar ben 2 hafta kaldım evimde olduğu kadar rahat kaldım. Bahçesi ufak ama muhabbet edilecek güzel bir yer tavisye ederim.

2019:07:01 21:35:26
Ugur özdemir

Ugur özdemir

Güler yüzlü hizmet, harika kahvaltı, merkezde olması, nedeniyle çok memnun kaldık tavsiye ederim. Fiyatı uygun. Teşekkürler

2019:07:08 06:20:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–23:30
  • Salı 08:30–23:30
  • Çarşamba 08:30–23:30
  • Perşembe 08:30–23:30
  • Cuma 08:30–23:30
  • Cumartesi 08:30–23:30
  • Pazar 08:30–23:30

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı