Bartın Emniyet Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bartın Emniyet Otel

Bartın Emniyet Otel, Bartın şehrinde konforlu ve güvenli konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine huzurlu bir ortamda konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen otel, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Bartın Emniyet Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla konuklarına evlerindeki rahatlığı sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Özel indirim ve kampanyalarımızdan faydalanmak için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Bartın Emniyet Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve güvenli konaklama imkanı, şehir merkezine yakın konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine en iyi deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Bartın Emniyet Otel Yorumlar - 1

user186595

Bartın Emniyet Otel'de konakladım ve çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu gerçekten harikaydı. Odalar geniş ve rahattı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Mayıs 2024
Aysel Er

Aysel Er

Bartın merkezde küçük, güvenli, sessiz,huzurlu ve temiz.Çalışanlar ilgili , güler yüzlü ve çözüm odaklı.Tek olumsuz yanı kahvaltı özellikle çocuklar için biraz zenginleştirilebilir.Gönül rahatlığıyla kalınabilecek bir otel .Çalışan herkese teşekkürler.

2023:09:05 16:08:01
Büsra Ünsal

Büsra Ünsal

Telefonla 3 kişi 1 gece konaklama için rezervasyon yaptırmıştım otele geldiğimizde telefonda söylediği rakamdan daha fazlasını istedi. Heralde çalışan arkadaşlar söylediklerini ve duyduklarını çok iyi hatırlamıyorlar, o yüzden siz rezervasyon yaptırırken dikkatli olun

2023:08:17 18:36:11
selcuk alpu

selcuk alpu

Klasik şehir oteli, biraz eski odalar özellikle banyo pek iç açıcı değil maalesef. Reception daki arkadaş güler yüzlü alakalı kendisine teşekkür ederiz. Konum olarak şehrin tam kalbi.

2023:07:26 17:45:51
sercan kınacı

sercan kınacı

Küçük bir otel ama aşırı sessiz ve temiz. Geldiğimizde yataklar oda ve banyo gayet temizdi. Tv ve klima sorunsuz çalışıyor. Otel sahibi ve çalışanlar o kadar iyi niyetli ve güler yüzlü ki şuana kadar rastladığım en iyi işletmecilerden diyebilirim. Kahvaltı tabağı hazır şekilde geliyor. Ürünler taze sıcak çayınız vs masanıza geliyor. Ben sürekli otellerde kalan biri olarak fazlasıyla memnun kaldım. Fiyatıda gayet uygundu diğer otellere göre tereddüt etmeden gidebilirsiniz👍👍👍👍

2022:11:29 08:35:14
Seda Onat

Seda Onat

Odalar biraz küçük ama aynı gün içinde boş oda bulup kaldık odalar temizdi çalışanlar ilgili teşekkür ederiz

2023:07:01 06:46:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı