Kemer Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bartın Kemer Otel

Kemer Otel, Bartın şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Kemer Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, misafirlerine kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Kemer Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, şehir merkezine yakınlığı ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Kemer Otel Yorumlar - 1

user186587

Bartın Kemer Otel'de konakladığım süre boyunca harika bir deneyim yaşadım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok iyiydi. Ayrıca otelin plajı da oldukça güzeldi. Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise wifi sinyalinin odalarda biraz zayıf olmasıydı. Genel olarak çok memnun kaldım, tekrar gitmeyi düşünüyorum.

28 Mayıs 2024
LOVYCO

LOVYCO

Asansor yok,kahvaltı yok,konum olarak güzel,odalar güzel,banyo fiskiyesini düzeltin,sac kurutma makinasi koyun,tavsiye edilir

2023:07:22 22:42:22
Yavuz Yavuz

Yavuz Yavuz

Küçük , havasız ama fiyatı da ona göre pahalı denemez bu ekonomide. Günlük kalış için uygun olabilecek, sehir merkezi oteli

2023:07:21 18:02:28
İrem Demirci

İrem Demirci

2 kişilik odaya 2 gece için 1400₺ verdik. Fiyat olarak uygun. Oda biraz fazla küçük geldi. Mini bir buzdolabı olabilirdi odada. Temiz ve güzel kokuyordu. Merkezde olması konumu dolayısıyla güzel oldu bizim için.

2023:04:30 09:39:52
alp canayakın

alp canayakın

Memnuniyet odaklı değil. Tavsiye etmiyorum hijyen iyi değil Çamaşir yıkama yokmuş hizmet kalite sevmedim fiyat yüksek konumu iyi

2023:03:26 13:53:37
Yesim Birgul Atalar

Yesim Birgul Atalar

Bir gece kaldım odalar temiz ama otel konum olarak çok güzel yerde olmasına rağmen bakımsız biraz tadilat ve onarımla muhteşem bir otel olabilir

2022:11:14 23:39:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı