Bartın Güzelce Pansiyon & Konaklama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 56 Yorum Ekle

Bartın Bartın Güzelce Pansiyon & Konaklama

Bartın Güzelce Pansiyon & Konaklama, Bartın şehrinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev konforunda bir ortam sağlayarak, unutulmaz bir tatil geçirmelerini hedeflemektedir.

Tarihçe

Bartın Güzelce Pansiyon & Konaklama, 2010 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana, misafirlerine samimi bir hizmet sunarak, güvenilir bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezona göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri mevcuttur.
  • Erken rezervasyon indirimleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Denize sıfır konumuyla dikkat çeker.
  • Yemyeşil bahçesi ve açık havuzu bulunmaktadır.
  • Odalarda klima, mini buzdolabı ve balkon gibi olanaklar mevcuttur.
Bartın Güzelce Pansiyon & Konaklama, sakin ve huzurlu bir tatil arayan misafirler için ideal bir seçenektir. Denize yakın konumu ve ev konforundaki odalarıyla, unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Bartın Güzelce Pansiyon & Konaklama Yorumlar - 1

user186579

Bartın Güzelce Pansiyon'da harika bir konaklama deneyimi yaşadım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir yer.

28 Mayıs 2024
ünzile bayram

ünzile bayram

Evimiz olarak gördüğümüz, Bartina her gittigimizde konakladigimiz pansiyon. Çalışanları yuleryuzlu ve yardımsever. Ayrica buradan Neslihan hanıma yaşadığımız bir talihsizlik sonucu mağduriyetimizi giderdiği için teşekkür ediyorum. Ailece, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2024:01:18 15:23:15
Emine ela Avcı

Emine ela Avcı

Konforlu fiyatı uygun merkeze yakın aynı zamanda temiz her an bir problem olduğunda ulaşabilirsiniz hemen yardımcı oluyorlar her açıdan güzeldi sadece otopark bir tık küçük o kadar zaten etrafta park edecek yerde mevcuttur

2024:01:21 10:03:29
Osman KORKMAZ

Osman KORKMAZ

Güzelce Pansiyon'da 4 gece konakladık. Konumu çok iyi, oda genel olarak temiz, eşya olarak evde olması gereken hemen herşey mevcut, işletmeciler güler yüzlü ve yardımseverdi. Sadece tuvalet-banyo ve halılar daha temiz ve düzgün olabilir. Kısacası Bartın 'da gönül rahatlığıyla kalabilecek yer arıyorsanız tavsiye ederim.

2023:08:23 04:44:41
MEHMET ÖZDEMİR

MEHMET ÖZDEMİR

2+1 dairede, 3 çocuğum ve eşim ile dört gün konakladık. Çok memnun ayrıldık. İnkumu Plajına15 dakikada mesafede. Daire tertemiz teslim edildi. Evinizde ne var ise hepsi dairede mevcut, tüm mutfak malzemeleri, uydu tv, fön makinesi, ütü, fırın, kettle, çamaşır askılığı, ütü masası, temiz takım havlular, nevresimler, her odada ayrı dolaplar bize Whatsapp tan gönderilen resimler ne ise aynı hizmeti aldık. Rezervasyondan, karşılamaya bizimle ilgilenen hanımefendiye çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

2023:10:22 03:28:06
Mustafa AKBAL

Mustafa AKBAL

3 gece batı Karadeniz gezimiz için konakladık. Konumu çok iyiydi. Ev temizdi, çalışanlar ilgili, eksikleri söyledik anında giderildi. Eksikten kastım ekstra yastık ve sıvı sabundu. Hiç sıkıntı yaşamadık. Neslihan hanım ve çalışanlara teşekkürler. Tek eksik diyebileceğim şey evde masanın olmaması. Sehpa vardı ama yemek yerken masa olsa daha güzel olurdu. Bartın'a gitsem tekrar kalırım.

2023:08:17 12:06:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı