Riverside Otel ve Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Riverside Otel ve Restaurant Bartın

Riverside Otel ve Restaurant, Bartın şehrinde konuklarına huzurlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Riverside Otel ve Restaurant, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Restaurantımızda ise lezzetli yemekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Rahat ve modern odalar
  • Restoranında yöresel ve uluslararası lezzetler
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Çocuk dostu hizmetler
Riverside Otel ve Restaurant, konforlu konaklama ve lezzetli yemeklerin bir arada sunulduğu bir mekandır. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu her zaman önceliğimizdir. Sizleri de Riverside Otel ve Restaurant'a bekleriz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Riverside Otel ve Restaurant Yorumlar - 1

user186563

Bartın Riverside Otel ve Restaurant'ta konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Odalar temiz ve konforluydu, personel son derece ilgili ve yardımseverdi. Otelin manzarası da muhteşemdi, nehir kenarında huzurlu bir atmosfer sunuyordu. Ayrıca restoranda yediğimiz yemekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

28 Mayıs 2024
Büşra

Büşra

Yılbaşında eşimle 1 gün konakladık odalar gayet temiz, kahvaltıdan da çok memnun kaldık. Sadece galasından hiç memnun kalmadık. Dışarıya sigara içmeye çıktık geldiğimizde masamızdaki yiyeceklerin tamamen toplandığını gördük. Söylediğimizde çanta yoktu dedi görevli garson. Orada konaklıyoruz yanımızda çanta olmaması gayet normal illa masada birşey bırakmamız mı gerekiyor? Yada sigaraya çıkıyoruz diye bilgi mi vermeliydik her seferinde? Konaklama için tercih edilir ama galada sınıfta kaldı

2024:01:02 16:19:31
zeynep

zeynep

Oda kahvaltı şeklinde üç gece kaldım, bir toplantıya gelmiştik kalabalık bir grupla, odalar temiz, kahvaltısı enfesti. Yemekleri ve aperatifleri lezzetli. Ailece de gidilebilir arkadaşlarla da. Seviyeli,nezih bir müşteri kitlesi var. Tavsiye ederim, gidin, yiyin için ve eğlenin derim✨

2023:12:05 11:46:26
HİLAL Cumur

HİLAL Cumur

17 Aralık Pazar günü iki kişilik serpme kahvaltı diye aldığımız bu hizmette şekerlenmiş bal iki dilim domates kuru ekmek kuru kaşar ne kaldıysa masamızda balı söyleyince paketli ile değiştirdiler ama şu gördüğünüz masa da ne var da 440₺ fiyat biçiyorsunuz sıradan bir mekanda bile şu fiyata daha güzel bi kahvaltı alırsınız tamamen hayal kırıklığı artık tercih etmem

2023:12:17 11:42:04
NİET

NİET

Uzun zamandır kahvaltısı ve havuzu için geliyoruz. Serpme kahvaltıda artan yemeklere üzülüyordum, açık büfe seçeneği çook daha güzel olmuş. Mekan temiz. Personel oldukça ilgili ve güler yüzlü. Merkeze yakın böyle böyle güzel bir yer olması büyük avantaj. Yazın özellikle haftasonu havuz için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

2023:09:30 09:03:26
Tamer özkan

Tamer özkan

Bartin iline göre düşündüğümüzde ortalamanin üzerinde bir otel. Klozetler daha yere yakın olabilirdi :)) bacak boyu kısa olanlar kullanmakta güçlük çekebilir. Yeni bir otel personel ilgili. Otopark mevcut. Havuzu var ,misafirlere ücretsiz diye biliyorum. Sabah kahvaltı var ve salonu gerçekten güzel dekore edilmiş. Nehre karşı kuslarla kahvaltinizi yapiyorsunuz. Sanırım otel kuyu suyu kullanıyor. Çünkü elinizi yikadiginizda kaygan his bir türlü gitmiyor. Eğer gerekli sağlık kontrolü yapılmış ise sorun olmaz. Merkeze uzak . Araçla gidip gelmeniz gerekiyor.

2023:10:16 17:11:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı