Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL Bartın

Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL, Bartın şehrinde konukseverliği ve rahatlığı bir arada sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki gibi hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezinde yer almaktadır.

Tarihçe

Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL, 1995 yılında hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen otel, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimiz, uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirler.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezinde konum
  • Konuksever ve yardımsever personel
  • Rahat ve temiz odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Neden Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL tercih edilmelidir? Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir. Şehir merkezindeki konumu, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışı ile Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL, Bartın'da konaklama tercihiniz olmalıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL Yorumlar - 1

user186532

Bartın Fatma Hanım Konağı OTEL İŞL Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok pratikti. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

28 Mayıs 2024
Ferhat Uzun

Ferhat Uzun

Şehrin merkezinde yer alan; nostalji temalı, ahşaptan yapılmış muhteşem bir otel. Odalar temiz, kahvaltısı çok lükse kaçmasa da memnun edici. Ve son olarak, lobide güler yüzüyle içten karşılayan Serkan Bey'e de sonsuz teşekkürler :)

2023:09:01 01:48:57
Yeşim-Orhan Atalmis

Yeşim-Orhan Atalmis

Tarih kokan bir mekânda,aile ortamı içerisinde ,güler yüzlü personeliyle rahat bir yer arıyorsanız size Fatma Hanım Konağını tavsiye ediyoruz...İlgi ve alâkanızdan dolayı teşekkür ederiz Ömer Bey ve Fatma Hanım Konağı çalışanları...🌺

2023:10:31 16:38:38
Yüksel Kökmen

Yüksel Kökmen

Yorumlar üzeri Ankara'dan geldik çok sıcak bi ortam eskiyi anımsatıyor çalışanlar gayet ilgili odalar temiz güzel teşekkürler.

2023:08:27 06:43:39
İbrahim AKKOÇ

İbrahim AKKOÇ

Merkezde şirin bir butik otel. Odaları güzel. Kahvaltı yeterli.

2023:11:20 15:20:08
Esra Yılmaz

Esra Yılmaz

Çok otantik bir yer. Kendinizi eski zaman filmlerinde gibi hissediyorsunuz. Çalışanlar güleryüzlüydü. Çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz :)

2023:07:30 16:48:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı