T.C. Bartın İl Özel İdaresi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

T.C. Bartın İl Özel İdaresi

T.C. Bartın İl Özel İdaresi, Bartın şehrinde yer alan bir kamu kuruluşudur. İl özel idaresi, Bartın ilinin genel idari işlerini yürütmekle sorumludur ve hizmetlerini il genelinde sunmaktadır.

Tarihçe

Bartın İl Özel İdaresi, 1984 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana şehrin gelişimine katkıda bulunarak çeşitli projeler gerçekleştirmiştir.

Fiyat Politikası

Bartın İl Özel İdaresi, hizmetlerini genelde ücretsiz veya düşük maliyetlerle sunmaktadır. Kamu hizmeti veren bir kuruluş olarak, vatandaşların ihtiyaçlarına uygun fiyat politikaları izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehrin genel idari işlerini yürütme yetkisine sahip olması
  • Çeşitli altyapı projeleri gerçekleştirme kapasitesine sahip olması
  • Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunması
Bartın İl Özel İdaresi, şehrin genel idari işlerini yürüterek şehrin gelişimine katkıda bulunmaktadır. Vatandaşların ihtiyaçlarına uygun fiyat politikaları ile hizmet sunan kuruluş, şehirde tercih edilmesi gereken önemli bir kamu kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez T.C. Bartın İl Özel İdaresi Yorumlar - 1

user186425

Bartın T.C. Bartın İl Özel İdaresi Yerel Hükümet Ofisi, şeffaf ve etkili bir hizmet sunmaktadır. Personelin ilgili ve yardımsever olması, hizmet kalitesini arttırmaktadır. Ancak bazı konularda hızlı çözüm üretme konusunda eksiklikler yaşanabilmektedir. Genel olarak memnuniyet verici bir kurum olduğunu söyleyebilirim.

28 Mayıs 2024
Begüm Gülaçtı

Begüm Gülaçtı

Maalesef Guzelcehisar doğal güzelliği olan, Lav Sütunları ile bilinen beldemizde kumsalında gelen aileler tarafından bırakılan çöp sıkıntısı var lütfen gereken yapılmasını arz ediyoruz.Gelen kişilerin tabiat anaya yaptıkları bu saygısızlığı kınıyorum, çocuklarımız için üzülüyorum.lutfen hepimiz bu tabiat,deniz, ormanlar olmadan nasıl nefes alırız yaşarız düşünelim, vicdanlı olalım.tabiat yoruldu insanlardan gelecek çocuklarımız ve bizlerin yaşaması için.Bir düşünün lütfen maskelerle nasıl zor alarak karbondioksit çekerek yaşadığımızı 😔.... Ben inanıyorum ki gereken birimler bunun üzerinde çalışma yapacaktır.Gercekten toplum olarak Guzelcehisar ve ülkemizin her yeri için duyarlı olalım teşekkürler 🙏. Antalya- Fethiye den selamlar 🙏🙏🙏 lütfen hepimiz için

2022:07:27 09:35:05
Murat Küçükkarakaş

Murat Küçükkarakaş

Merhaba 4 gün kamp yaptığım güzelcehisar kamp alanında duş ve lavabo sorunu yaşadım ve bu kadar doğayla iç içe güzel bir yerde adam gibi bir tesisin olmaması çok üzücü neden bir Antalya olmasın veya İzmir Kuşadası Ayvalık olmasın , işletme sahipleri sizleri yani il Özel idaresi ni devleti suçluyorlar biz burayı Cennet yaparız bizim önümüze il özel idaresi çıkıyor engelliyor diye bize şikayet de biniyorlar ben şahsıma bu gibi günümüz Türkiye sinde kabul edemem en kısa zamanda sizlerin ve işletme sahiplerinin bu güzide yere yatırım yapacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkür ederim. Murat Küçükkarakaş

2022:08:09 11:10:18
mazlm y.

mazlm y.

Köylerde yapmış oldukları doğru düzgün hiç bir iş yok. Yollarda yapmış oldukları asfaltlama yamama işleri baştan savma bozuk yerlere birkaç kürek asfalt atıp gidiyorlar. Çöp toplama işini deseniz belirli bir günleri yok, ne zaman geldikleri belli değil konteynerlar dolmuş taşmış umurlarında değil. Keyfe keder yapıyorlar sanki. Yaptırmış oldukları parke taşı işlerinden bahsetmiyorum bile. buraya şu işi düzgün yapıyorlar diyemem üzgünüm..

2022:04:01 22:03:35
AS mak

AS mak

İl özel idaresi güzelce hisar kamp alanı için 250 TL bir günlük para çok pahalı ve pilajda tuvalet wc soyunma kabini yetersiz okadar geliriniz var milleti buraya çekmek yerine milleti küstürmek çok mantık dışı okadar para alıyorsan bu trabzan la olmuyorgeçen yıl Antalya Serik e gittik belediye gölgelik pilajda duş WC bedava şejlonk yemek masası bedavaBurda ise hiç biri yok yahu bari masa koysaydiniz yuh size

2022:08:21 05:50:31
kara elmas

kara elmas

Guzelcehisar pilavın,da wc ve banyo sorunu var buraya hem bölge halkı hemde diğer illerden yerlibve yabancı misafirler gelmekte,üzülüyorum çünkü bu denli kıymetli ve güzel bir bölge bakimsizliktan heba oluyor orada bulunan tesis sahipleri yönetimi kabahat bularak,ta hiç bir yatırım yapmadan ekonomik kazanç elde ediyor, fakat il özel idaresi burada ki yeterli alt yapı çalışması üst yapı çalışmaları için daha çok yatırım vede calisma yapması gerektiğini düşünüyorum sayın yetkililer lütfen bu konuda bir gerekenin yapılmasını arz ederim saygılarımla selamlıyorum

2021:07:27 19:26:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı