OKTAY Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi – Avukat Osman Şansal OKTAY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bartın OKTAY Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi - Avukat Osman Şansal OKTAY

OKTAY Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi, Bartın şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık ofisidir. Ofisimiz, müvekkillerine çeşitli hukuki konularda destek sağlamakta ve yasal süreçlerde profesyonel bir şekilde rehberlik etmektedir.

Tarihçe

OKTAY Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi, 2005 yılında Avukat Osman Şansal OKTAY tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hukuki hizmetler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Ofisimiz, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerimizin maliyetleri, sunulan hizmetin niteliği ve süresine göre belirlenmektedir. Müvekkillerimizin bütçelerini koruyarak en iyi hukuki hizmeti almalarını sağlamak önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çeşitli hukuki konularda danışmanlık hizmetleri
  • Hızlı ve etkili çözüm odaklı yaklaşım
  • Müvekkillerle güvene dayalı ilişki
OKTAY Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi, müvekkillerine profesyonel ve kişisel bir hizmet sunarak hukuki sorunlarını en iyi şekilde çözmelerine yardımcı olmaktadır. Hukuki konularda destek arayan herkesi ofisimize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez OKTAY Avukatlık ve Arabuluculuk Ofisi – Avukat Osman Şansal OKTAY Yorumlar - 1

user185998

Avukat Osman Şansal OKTAY'a danıştığım konuda çok yardımcı oldu. İlgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kendisine teşekkür ederim.

27 Mayıs 2024
Hakan Yılmaz

Hakan Yılmaz

Hukuki konularımda her zaman destek alabildiğim çok iyi bir avukat. Kira davamı halletti sağ olsun. Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.

2023:12:31 11:09:51
Koray ÇALIK

Koray ÇALIK

Kritik bir dönemde avukatlık hizmetine olan ihtiyacı karşılamak için Osman bey ile tanıştık. Bizim için sadece bir avukat değil aynı zamanda bir dost oldu. Tüm sorunlarımızı sabırla dinledi, her adımda bizi bilgilendirdi ve olası seneryoları net bir şekilde açıkladı. Sonuç olarak Osman beyi tercih etmek en iyi kararlardan biriydi.

2023:09:04 11:37:37
Rümeysa

Rümeysa

İyi bir avukat arayışı içerisindeyseniz Şansal Bey’i gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Güvenilirliğinden şüpheniz olmasın. Sorunumuzu kısa bir sürede sonuca ulaştırdı. Bugüne kadar verdiği tüm destekler için kendisine teşekkür ederim 🥰

2023:07:27 18:17:48
kumru öztürk

kumru öztürk

Son derece güvenilir avukat

2021:04:15 15:29:23
CAN KEREM OKTAY

CAN KEREM OKTAY

En iyi avukat, genç ve dinamik.

2021:07:19 21:04:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı