Bartın Tunay Gül Sigorta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Bartın Tunay Gül Sigorta

Bartın Tunay Gül Sigorta, Bartın şehrinde faaliyet gösteren bir sigorta şirketidir. Şirket, sigorta hizmetleri sunmakta olup müşterilerine geniş bir yelpazede sigorta ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Bartın Tunay Gül Sigorta, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Bartın Tunay Gül Sigorta, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla sigorta hizmetleri sunmaktadır. Müşterilerine en iyi fiyat garantisi vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş sigorta ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Güvenilir ve kaliteli hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
Bartın Tunay Gül Sigorta, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Güvenilirlik, kalite ve uygun fiyatlarla sigorta ihtiyaçlarınızı karşılamak için tercih edebileceğiniz bir sigorta şirketidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Bartın Tunay Gül Sigorta Yorumlar - 1

user185696

Bartın Tunay Gül Sigorta Sigorta Ajansı, müşteri memnuniyetine önem veren ve profesyonel hizmet sunan bir firma. Sigorta işlemlerimde bana her konuda yardımcı oldular ve sorularıma hızlıca cevap verdiler. Çalışanları güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Mayıs 2024
hasan camci

hasan camci

Sigortalanmak iyidir. Tunay gül sigortadan sigortalanmak dahada iyidir. Bugün evimizin isyerimizin ve aracimizin hem sigortasını hem daskini hemde yangin sigortasini yaptirdim. Sigorta policesinde Sunulan hizmetler ve garanti beni oldukca memnun etti. Fiyatlari cok uygun geldi. En yakin zamanda tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Musteri memnuniyeti 10 numara 5 yildiz. Kaliteli ve guleryuzlu hizmet sunuyorlar. Yaklasik 18 sigorta şirketinden teklif sundular. Benim icin en uygunu ve kalitelisini teklif ettiler. Bizde anlaşmamızı yaptik poliçelerimizi aldik. Hayırlı uğurlu olsun. Tunay gül beye ve personellerine ilgisi için teşekkür ederim

2019:08:19 11:56:07
Selahattin Özçiçek

Selahattin Özçiçek

Tüm araçlarımı 12 yıldır Tunay Gül sigorta ile sigorta kasko yaptırıyorum.Gayet memnunum.Karşılaştığım kaza olaylarında detaylı bilgi alabildiğim,usanmadan en ince detayına kadar anlatıp ilgilenen bir işletme.İşi bilen ekip arkadaşları ile profesyonel bir sigorta acentesi olduğu aşikar.Sonuna kadar kefil olabileceğim bir yer.Sigorta kasko yaptırdığımda her hangi bir sorun ile karşılaştığımda alo dediğimde muhatap olabileceğim sigortacım olmalı.O yüzden bana göre Tunay Gül Sigorta👍👏

2022:11:21 18:54:33
İlayda Usta

İlayda Usta

Gönül rahatlığıyla önerebileceğim danışanlarına çok ilgili bir firma,sigorta gerektiren durumlarda hiç çekinmeden ilk tercihiniz olabilir.

2022:07:29 06:27:13
Fedai Cakir

Fedai Cakir

İşinde uzaman kadrosu ile Tunay Gül ve ekibi sizlere sigorta konusunda itina ile hizmet vereceğini düşünüyorum.

2022:10:04 10:37:46
NURCAN GÜL

NURCAN GÜL

Kesinlikle sorularınıza en iyi cevap alabildiğiniz tek acente. Müşteri memnuniyeti teşekkürler Tunay Gül

2022:11:21 18:16:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı