Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi

Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi, Bartın şehrinde sağlık hizmetleri sunan öncü bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan merkez, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi, Bartın şehrindeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, hastalarına etik değerlere bağlı kalarak, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, adil ve şeffaf fiyat politikası benimsemekteyiz.
  • Sigorta anlaşmaları ve ödeme kolaylıkları ile hastalarımıza destek olmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Geniş hizmet yelpazesi: poliklinik hizmetleri, laboratuvar testleri, görüntüleme merkezi
  • Hasta odaklı yaklaşım ve etik değerlere bağlılık
Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi, hastalarına güvenilir, kaliteli ve etik değerlere bağlı sağlık hizmetleri sunarak, sağlıklı bir yaşam için yanınızda olmayı hedeflemektedir. Siz de sağlık sorunlarınızda güvenilir bir adres arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi Yorumlar - 1

user185523

Bartın Özel Bartın Yaşam Tıp Merkezi Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Mayıs 2024
müjgan sarısakal

müjgan sarısakal

Kızım doğduğundan beri çocuk doktorumuz Okter Amaç bey ile takipteyiz. Çok ilgili her zaman ulaşabildiğimiz bir doktor kendisi. Koyduğu tanılar ve uyguladığı tedavilerden olumlu sonuç aldık. Çocuk polikinliğindeki sekreter hanım ve hemşirelerimiz de çok ilgili ve güler yüzlü.

2023:09:01 07:43:32
zeynep

zeynep

Güleryüzlü karşılama Hızlı güvenilir kaliteli hijyenik tedavi tercih edilmesi sebepleri bartında tek. Özellikle emrullah bey'e çok teşekkürler.

2023:11:07 21:05:28
Bahar Güleç

Bahar Güleç

Kardiyoloji bölümüne gidilecekse kesinlikle Mustafa ağca hocamiza gidin Cok iyi bi doktor sizi çok güzel dinliyo ilgileniyo

2023:11:30 19:00:52
ENGİN Bekar

ENGİN Bekar

Ortopedi doktoru Orhan kırsanlinin ilgisi fikirleri cok iyi. Babamiz icin gogus hastalıkları bayram beye yillardir geliyoruz tedavilerinden cok memnunuz. Kardiyoloji uzmani mustafa beye de teskkur ediyoruz. bilgileriyle icimizi rahatlatti. Tesekkurler yasam tıp doktorları

2023:08:03 08:21:07
serap polat aksoy

serap polat aksoy

Hastaya yaklaşımları ilgileri çok iyi.Acilde Mehmet Bey uzman bir hekimi aratmayacak yaklaşımı ve tedavileri ile çok güvenilir buluyorum.Iki oğlumun da doktoru Okter Bey kesinlikle alanında uzman ve çok çok iyi ,kendilerine çok teşekkür ederim

2023:08:09 13:33:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı