AYSAN MOBİLYA ® #TarzArıyorsanAysan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Aysan Mobilya Bartın

Aysan Mobilya, Bartın şehrinde hizmet veren köklü bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aysan Mobilya, 30 yılı aşkın bir süredir Bartın'da mobilya sektöründe faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Aysan Mobilya, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Müşterilerine uygun ödeme koşulları ve kampanyalar ile kaliteli mobilya alımını kolaylaştırmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Neden Aysan Mobilya tercih edilmelidir? Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Aysan Mobilya, Bartın'da mobilya alışverişi yapmak isteyen herkes için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez AYSAN MOBİLYA ® #TarzArıyorsanAysan Yorumlar - 1

user184892

Aysan Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem kaliteli hem de şık tasarımlarıyla evimi çok güzel bir şekilde dekore ettim. Ayrıca mağaza çalışanları da çok ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
murat göktürk

murat göktürk

dün eşimin yazdığı yorumdan rahatsız oldukları için hatayı telafi edicez yorumu silermisiniz dediler, dün 1 hafta sonra gelicek denilen yastıkları akşam üzeri getirdiler ,sonuç yine hata yanlış kumaş.bu nedenle bana fatura edilen makbuzdaki notu paylaşmak ve iyi niyetle iş çözmek amacıyla gittiğim mağazada akşam akşam üzerime yüründü, Ahmet adlı genç şahıs agresif tavırlarla nasıl yorum yapacağımızı ve alınan 2 Adet BERJER i de yazmamız gerektiğini söylüyor.Babası ve ordaki personelin beni sakinleştirme çabası ilede arkadan bağırıyor.müşteriyi geçtim insana saygısı olması lazım öncellikle esnafın..

2023:12:14 15:41:04
fulya beyoglu

fulya beyoglu

Kesinlikle verdikleri sözde durmuyorlarÜç haftaya kadar elinizde olur dedikleri ürünleri bir aydan fazla zamandır bekledik her aradıgımızda nakliye ile ilgili sıkıntı var dediler bugün geldi nihayet ancak bu seferde kırlentleri getirmemişler.Bartın a geldiğimizde ilk sipariş verdiğimiz yerdi Aysan mobilyasonra bütün evi dizdik hala onları bekliyoruz.profesyonellik adına hiç birşey yok

2023:12:13 13:29:41
NURCAN TAŞ

NURCAN TAŞ

Kesinlikle Bartın'ın en iyisi. Kalabalık bir aileyiz ve istediğimiz modeli, istediğimiz ölçüde yaptılar. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyoruz.

2023:12:19 12:25:25
Tuana Zeren Mekeç

Tuana Zeren Mekeç

Hayalimdeki giyinme odasını 3D çizerek sunum yaptılar. İstediğim modeli söz verdikleri tarihte teslim ettiler. Ürün kalitesi ve hizmet kalitelerinden çok memnun kaldım. Profesyonel ve kurumsal hizmet almak istiyorsanız tek adres

2023:08:02 18:58:26
Hacı Mustafa Kurt

Hacı Mustafa Kurt

Şirketimizin ofis mobilyaları için tercihimiz Aysan Mobilya oldu. Kendilerinin 3D çizdiği ve tarafımıza detaylı sunum yaptığı zevkli projelerinden birini seçtik. Çizdikleri bize sunum yaptıkları bilgisayardaki projenin birebir aynısı istediğimiz tarihte mükemmel bir kaliteyle teslim ettiler.

2023:08:07 20:08:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 12:30–19:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı