Bartın Şara Çiçekçilik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Bartın Şara Çiçekçilik

Bartın Şara Çiçekçilik, Bartın şehrinde hizmet veren köklü bir çiçekçilik firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli çiçekler sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Bartın Şara Çiçekçilik, her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunmaktadır. Hem uygun fiyatlı hem de lüks çiçek aranjmanları bulunmaktadır.

Hizmet ve Ürünler

  • Düğün, nişan, doğum günü gibi özel günler için çiçek aranjmanları
  • Mezuniyet, terfi gibi kutlamalar için çiçek buketleri
  • Sevdiklerinize sürpriz yapmak için çiçek gönderimi
Bartın Şara Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli çiçekler, hızlı teslimat ve uygun fiyatlarla sevdiklerinizi mutlu etmek artık çok kolay!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Bartın Şara Çiçekçilik Yorumlar - 1

user184807

Çiçeklerim çok güzel ve taze geldi, çok memnun kaldım. Hızlı teslimatları da ayrıca beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
Kaşif Kapdan

Kaşif Kapdan

Merhabalar Kayseri den Bartın Devlet Hastanesi'nde Hemşire olarak görev yapan kızım için güzel bir çicek iletişime geçtik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.Sipariş çok güzel olmuş 45 dakika geçmeden kızımıma ulaştı.Ayrıca kızımda çok beğendi.Bartın Şara Çiçekçilik e tekrar teşekkürler.

2023:05:11 14:30:06
Ruken Süsenbük

Ruken Süsenbük

İlk defa bir çiçek siparişimi çok kısa bir süre içinde alıp hazırlayıp problemsiz bir şekilde teslim ettiler çok mutlu oldum çok yardımcı oldular çok da ince düşünceli bir işletme kesinlikle tavsiye ediyorum on üzerinden on veriyorum ☺️

2023:06:27 19:55:55
İlayda Dinç

İlayda Dinç

İstanbuldan arayıp Bartın için sipariş vermemize rağmen kurulan iletişim sayesinde sorunsuz teslimat gerçekleştirildi. Çiçeklerin güzelliği ve kuryenin nezaketi için teşekkür ederiz. İlk siparişimdi son siparişim olmayacak teşekkür ederiz 🌷Ellerinize sağlık

2023:03:16 17:21:36
Beyza yağmur Hayat

Beyza yağmur Hayat

İlgileri çok güzeldi yaptıkları buket tam istediğim gibi muhteşem olmuştu çok teşekkür ederim teslimatları da gayet hızlıydı

2023:08:01 18:20:31
Halil ibrahim KOLOĞLU

Halil ibrahim KOLOĞLU

Bir açılışa sipariş verdim, anında yerine getirdiler, çok teşekkür ederiz

2023:10:27 13:59:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı