BARTIN ZERAFET ÇİÇEKÇİLİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

BARTIN ZERAFET ÇİÇEKÇİLİK

Bartın Zerafet Çiçekçilik, Bartın şehrinde hizmet veren köklü bir çiçekçilik firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli çiçekler ve aranjmanlar sunmaktadır.

Tarihçe

Bartın Zerafet Çiçekçilik, kurulduğu günden bu yana şehrin en güvenilir çiçekçilerinden biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, sektördeki deneyimi ve uzman kadrosuyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Bartın Zerafet Çiçekçilik, her bütçeye uygun çiçek ve aranjman seçenekleri sunmaktadır. Firma, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli çiçek ve aranjman seçenekleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir teslimat hizmeti
Bartın Zerafet Çiçekçilik, müşterilerine kaliteli ve özenle hazırlanmış çiçekler sunarak her özel günü unutulmaz kılmayı hedeflemektedir. Profesyonel hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesiyle tercih edilmesi gereken bir çiçekçilik firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez BARTIN ZERAFET ÇİÇEKÇİLİK Yorumlar - 1

user184794

Çiçeklerim çok güzel ve taze geldi, hızlı teslimatları için teşekkürler. Çiçekçiye olan ilgileri ve özenleri beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
ALİ HAYDAR EROĞLU

ALİ HAYDAR EROĞLU

Eşimin doğum günü için bir kaç çiçekçi gezdim ya çiçekleri güzel değil yada fiyatları çok fazla. İnternetten yorumlara bakarak buraya gittim ve çeşitlilik ve fiyat olarak çok memnun kaldım. Metin abinin sohbeti işini yapması çok güzel. Sanki çiçek almaya değil de sohbet muhabbete gitmissiniz gibi. Nasıl bir şey almak istiyorsanız adama söyleyin ve bırakın şov yapsın. Çok teşekkür ederim eşim çok beğendi.

2023:10:26 09:02:15
metin sinoplu

metin sinoplu

Kafemiz için alanımızı süslemek için metin abiyi bulduk ve güvendik. Kendisinin zevkleri ve kullandığı ürünler üst kalite olunca ortaya böyle muhteşem görüntüler çıkıyor

2024:01:02 16:40:25
mutlu Ergin

mutlu Ergin

Müşteri memnuniyeti çok iyiydi abinin ellerine sağlık çiçek buketi yaptırdım karışık çok güzeldi herkesi beklerim

2023:12:03 07:40:22
Ender Yücel

Ender Yücel

Hayatımda iki üç dakikalık telefon konuşması kadar muhabbetim olupta tanıdığım en babacan en kral, en iyi insan olan Metin Çetin abimin esnaflığı, şeffaflığı, dürüstlüğü ve de kalitesi başka yerde asla bulunamayacak şekilde. Kendisine emeği için çok teşekkür ederim. Sevgilime, her şeyime, hayatımın anlamı olan yaşama sebebi olan Rüveydama yaşadığımız en büyük tartışma sonrasında belki bir nebze gönlünü hoş edebilirim hatalarımın telafisi muhakkak bir kaç gülle olmaz olamaz ama onun gül yüzünü güldürürüm belki o güzel gülümsemesinin sebebi olurum diye yaptırdığım çiçeğin bu denli güzel olacağını asla tahmin etmemiştim. İşini hakkıyla yapan sayılı esnaflardandır Metin abim çiçeksepeti falan boş tek gerçek ZERAFET 🌹ÖZÜR DİLERİM RÜVEYDA'M SENİ ÇOK SEVİYORUM ♥️

2023:11:19 11:12:49
Birgül Zengin

Birgül Zengin

Muazzam bir buket yaptılar emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz.💜🤍🌸🌺🌷🌻🌹

2024:01:23 15:25:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–00:30
  • Salı 08:30–00:30
  • Çarşamba 08:30–00:30
  • Perşembe 08:30–00:30
  • Cuma 08:30–00:30
  • Cumartesi 08:30–00:30
  • Pazar 08:30–20:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı