ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri Bartın

ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri, Bartın şehrinde bilgisayar ve elektronik cihazlar için teknik servis hizmetleri sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri, 2010 yılında Bartın'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimizde şeffaf bir fiyat politikası izleyerek, müşterilerimizin bütçelerini zorlamadan ihtiyaçlarına çözüm sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli teknik ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Orjinal yedek parça kullanımı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri, Bartın'da tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Profesyonel ekip ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi çözümleri sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri Yorumlar - 1

user184641

Bartın ATR Bilgisayar Elektronik Teknik Servis Hizmetleri Elektronik Mağaza oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Bilgisayarımın sorununu kısa sürede çözüme kavuşturdular ve fiyatları da oldukça makul. Personelleri de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
Atalay Siber

Atalay Siber

Bartın'da işini düzgün yapan, yaptığı işin arkasında duran nadir firmalardan biri. Ayrıca firma sahibi gerçekten güler yüzlü, müşteriyi dinleyen, farklı bakış açılarıyla pratik çözümler üretebilen birisi. Verdiği hizmetler için teşekkür ederiz.

2023:02:25 15:36:08
Sinem Tarhan

Sinem Tarhan

Ali bey cok kibar ve isinde profesyonel birisi. Bilgisayarimin arizasi ile ilgili ve nasil tamir edebilecegi ile ilgili ayrintili bilgi verdi. tamir surecinin her asamasini acikladi. tamir flyati da cok makul

2023:05:20 10:00:01
Safiye Savtekin

Safiye Savtekin

İşine son derece özen gösteren bi firma .ne zaman sorun ile karşılaşsak hızlı çözüme ulaştıran bi arkadaş .teknik destek almak isteyen herkese hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum .deneyin yanılmadığınızı göreceksiniz .

2023:01:17 10:28:28
Kaan Karataş

Kaan Karataş

Alanında en iyisi. Defalarca kez bilgisayarımı başka tamirciye götürup sorun sürekli devam ederken en sonunda ATR bilgisayar ve ekibine bulduğu çözüm için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve sıcak karşılamariyla müşterisine daimi hizmet vermekte. Kalitenin tek adresi ATR bilgisayar. Şiddetle tavsiye ederim. İyi çalışmalar.

2022:06:18 14:10:08
Burak Altan

Burak Altan

Müşteri memnuniyeti adına kendi mesul olmadığı bir durumu bile düzeltti. İyi ve hızlı bir hizmet vermekte. Gittiğim bir sefer bile hüsran yaşamadım. Samimiyetiniz ve verdiğiniz emek için teşekkürler

2022:09:22 10:00:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı