Ayhan İLETİŞİM Adem Ayhan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bartın Ayhan İLETİŞİM Adem Ayhan

Ayhan İLETİŞİM Adem Ayhan, Bartın şehrinde hizmet veren bir iletişim firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, iletişim sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan Ayhan İLETİŞİM, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Firma, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yenilikçi yaklaşımı ve profesyonel ekibi ile sektörde öncü konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım

Önemli Özellikler

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Ayhan İLETİŞİM Adem Ayhan, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerine en iyi iletişim çözümlerini sunmaktadır. Siz de Ayhan İLETİŞİM'i tercih ederek iletişim ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Ayhan İLETİŞİM Adem Ayhan Yorumlar - 1

user184548

Adem Ayhan Elektronik Mağaza'dan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve fiyatları da oldukça uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
Okan Dabaz

Okan Dabaz

Ekran değişimi için gitmiştim sıfır orjinal ekran diye kusurlu ekran takılmış neyse iade aldı ücret iadesi yapılırkende ödemeyi karttan yaptım diye benden 50 TL komisyon ücreti kesti

2023:05:06 12:00:20
Murat CONK

Murat CONK

Çok ilgili bir satıcı,çok yardımcı oldu.

2020:03:05 07:03:33
Adem Ayhan

Adem Ayhan

2019:11:12 13:20:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı