Radar Elektronik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Bartın Radar Elektronik

Bartın Radar Elektronik, Bartın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir elektronik mağazasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, elektronik cihazlar, radar sistemleri ve güvenlik ekipmanları konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Bartın Radar Elektronik, rekabetçi fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Müşteri odaklı bir yaklaşımla çalışan işletme, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir markalarla çalışma
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Bartın Radar Elektronik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile ihtiyacınıza uygun çözümler sunan işletme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlarla hizmet veren Bartın Radar Elektronik, elektronik ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Radar Elektronik Yorumlar - 1

user184401

Bartın Radar Elektronik Elektronik Mağaza'dan aldığım üründen çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve fiyatları da oldukça uygun. Ayrıca personel de çok ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
Orn Ugr

Orn Ugr

Radar Elektronik işletmesi çok iyi ve güven veren hizmetler sunuyor. Elektronik ve Uydu sistemleri, güvelik sistemleri konusunda uzman hizmet veriyor. Her çeşit kumanda mevcut. Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunuyor. Verdikleri tüm Hizmetler için Teşekkür ederim.

2022:10:29 11:10:39
Burçin Polatlı

Burçin Polatlı

Led tv tamiri icin gittim. Led paneller yandigi icin panel degisikligi yaptilar. Tv geldiginde ekranin uzerinde calisirken belli olmayan ama kapaliyken fark edilen kume kume cizikler oldugunu gordum ve bu ciziklerden birkac yerde vardi. Ertesi gun en azindan bir ozur dilerler diye dukkanlarina gittigimde bana televizyonun boyle geldigini soylediler. Ben teslim ederken bir tane bile cizik yoktu ama bir anda cizikler olusmus nasilsa... Hatta bunu cocugum yapmis. Bu kadar da eminlerdi. Bu nedenle diger islerde nasillar bilmem ama tv tamiri icin birkez daha dusunun. Sonra haberinizin olmadigi ciziklerle karsilasabilirsiniz.

2021:05:25 22:14:35
MEHMET ŞİMŞEK

MEHMET ŞİMŞEK

Bozulan dsmart kumandası için önce pil akmış 5 TL tamir edilir deyip 5 dakika sonra olmuyor yenisini vereceğiz 50 TL diyen bayii ve tamirci ... ben mi başka bir tamirciye tamir ettirdim

2019:12:22 08:32:15
Şerife Uyar

Şerife Uyar

Dsmart'in Bartın bayi ayne zamanda diğer elektronik bileşenleride satıyor. Müşteriler ile konuşurken biraz daha anlayışlı olarak konussalar bence daha iyi olur. Diye düşünüyorum. Ama yinede ilgili bir yer.

2019:04:16 06:00:31
Şennur Çetinoğlu

Şennur Çetinoğlu

Tavsiye etmiyorum başka tamirciye gidin kabullenme yok üslup sıfır bir yıldız bile çok

2022:08:15 15:29:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı