Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi Bartın

Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi, Bartın şehrinde elektrik hizmetleri sunan bir kuruluştur. Müşteri hizmetleri merkezi, abonelerin fatura ödemeleri, abonelik işlemleri, sayaç okuma ve diğer elektrik hizmetleri konularında destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi, Enerjisa'nın bir parçası olarak 2010 yılında kurulmuştur. Enerjisa, Türkiye'nin önde gelen enerji şirketlerinden biridir ve elektrik dağıtımı, perakende satış ve yenilenebilir enerji alanlarında faaliyet göstermektedir.

Fiyat Politikası

  • Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi, adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir.
  • Faturalandırma ve ödeme seçenekleri konusunda müşterilere esneklik sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli müşteri hizmetleri temsilcileri
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma kapasitesi
  • Abonelerin ihtiyaçlarına özel hizmetler
Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Elektrik hizmetleri konusunda her türlü sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi Yorumlar - 1

user184372

Bartın Enerjisa Başkent Müşteri Hizmetleri Merkezi Elektrikçi oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Elektrik sorunlarıyla ilgili hızlı çözümler üretiyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Çalışanlarının ilgili ve bilgili olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Mayıs 2024
Gözde Recepkethüda

Gözde Recepkethüda

4 yıldır Bartında ikamet etmekteyim geceleri elektrik gidip gelmesinden bıktık artıkBu hafta 5 gün boyunca gece elektrik gitti geldi. Buzdolabım 4 yılda 2 kez aynı arızayı yaptı ve sebebi elektrik gidip gelmesi dendi. Bıktık artık yeter..

2022:06:07 16:58:55
hüseyin aslan

hüseyin aslan

Her gece elektrik mi kesilir?Diye yorum yaptım, daha 2 dk geçmeden tekrar kesildi.15 dk içinde mesajı ikinci defa düzenliyorum.Tekrar kesildi, yani 3. defa..

2022:05:28 22:46:50
S S Y

S S Y

Tuna mahallesi kültür merkezi tarafı her gece saat 1-2-3 elektrikler kesiliyor ve uzun sürede gelmiyor.. tüm beyaz eşyalar bozulacak.. bunun hesabını kim verecek maddi zarar olunca ? Yetkililer açıklama yapmalı artık...

2022:06:07 22:17:12
Fırat Şahin

Fırat Şahin

faturam 3 katı fazla gelmiş, yetmiyor yılbaşı öncesi 1 hafta evde olmamama rağmen tüketimim de 3 kat gösterilmiş. Peşini bırakmayacağım.

2022:01:19 10:37:17
Arif ÖZYILMAZ

Arif ÖZYILMAZ

Bartın enerji sa, çarşı içerisinde, inkumu otobüs duraklarının hemen yanındadır, kalabalık olmamasına ragmen işlemleriniz için önceden randevu almanız daha iyi olacaktır, girişte ve işlem kısımlarında sizi çok iyi kibar ve hoşgörüyle karşılayan çalışma arkadaşları vardır, her konuda yardimci olmaya çalışmaktadırlar, islerm sureniz kısa sürmektedir. Kcerisi temiz ve ferahtir, engelliler için uygun girişi ve bekleme alanı mevcuttur..

2019:06:05 10:00:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı