Diş Hekimi Görkem Demirci

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bartın Diş Hekimi Görkem Demirci

Diş Hekimi Görkem Demirci, Bartın şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir. Modern teknolojiyi kullanarak, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Görkem Demirci, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Bartın ve çevresindeki hastalara kaliteli diş sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Diş Hekimi Görkem Demirci, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Hedef Kitle

Diş Hekimi Görkem Demirci, her yaş grubundan hastaya hizmet vermektedir. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve yaşlılar için özel tedavi seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern teknoloji kullanımı
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı yaklaşım
Diş Hekimi Görkem Demirci'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern teknolojiyi kullanması, geniş hizmet yelpazesi ve uygun fiyat politikası ile size en iyi diş sağlığı hizmetini sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Diş Hekimi Görkem Demirci Yorumlar - 1

user183674

Görkem Demirci Diş Hekimi ile ilgili çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel bir şekilde beni yönlendirdi. Ayrıca hijyen konusunda da oldukça titiz davrandığını gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mayıs 2024
FAZIL ERMEKI

FAZIL ERMEKI

Bu güne kadar hiç bir diş ağrısı çekmedim izindeyken dişim kirildi.Tavsiye üzerine bu dişçiye gittim .Kaplama ve bir dolgu yapildi.çok acele ediyor tukurmeye fırsat vermiyor..şimdi izinden döndüm. dislerimin ağrısından ne birşey yiyebiliyorum.nede yerimde durabiliyordum. Bütün enerjim çekildi.yeniden buradaki dişçim onun yaptığı dolguyu söküp,kanal tedavisi yapılıp tekrar dolgu yapıldı.simdilik ağrılarım kesildi.Eleştirim kişiliğine değilÇalışmasına ve işçiliğinedir.Saygılarımla..

2023:12:18 01:35:46
Hicran Karatas

Hicran Karatas

Bartın Devlet Hastanesi'nde tesadüfen tanıdım. Günümü gecemi zehir eden diş ağrısı ile kendisine müracaat ettim. Saygılı, nezaketli, işinin ehli bir hekimdir. Sağolsun, anlı şanlı bir hastanede evvelce gözden kaçan bir çürüğümü tespit etti. Kanal tedavisi gerektirdiği söylenen iki dişimi de kurtardı. Kendisine minnettarım.

2023:08:25 10:01:28
ARIF DEMIRTAS

ARIF DEMIRTAS

Sayin hocamız, bayram tatilinde bile acil durumumuzda kendisine uzak bir yerde olduğumuzdan bizlerle ilgilenip telefon - fotoğraf ikilisi ile yardimci olup tedavimizi gerçekleştirdi. Kimse bayram tatilinde hasta bakmaz. Rahat bir bayram gecirmemizi sağlamış olacagi için kendilerine teşekkür ederim.

2023:06:27 14:22:48
Ayse Cebeci

Ayse Cebeci

Her türlü diş sorunuma çözüm buldum tesekkurler🙏

2023:12:22 14:30:29
Umut Sobutay

Umut Sobutay

Müşterilerle ilgili, güler yüzlü bir doktor. Muayenehanesindeki aletler yeni ve kaliteli.Ayrica ortami hijyenik.

2023:05:24 16:02:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–00:00
  • Salı 08:30–00:00
  • Çarşamba 08:30–00:00
  • Perşembe 08:30–00:00
  • Cuma 08:30–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı