Duyguca Butik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Duyguca Butik Bartın

Duyguca Butik, Bartın şehrinde yer alan bir butik mağazadır. Mağaza, kadın giyim ürünleri ve aksesuarları satmaktadır. Müşterilere son moda ve kaliteli ürünler sunarak, şık ve tarz bir görünüm elde etmelerine yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Duyguca Butik, 2010 yılında Duygu Hanım tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ve onların beğenisini kazanmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve yüksek fiyat aralıklarında ürünler sunulmaktadır.
  • Kampanya ve indirimler düzenli olarak yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Sezonun en trend ürünleri mağazada bulunmaktadır.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı benimsenmiştir.
  • Özel tasarım ürünler de mevcuttur.
Duyguca Butik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile alışveriş deneyiminizi mükemmel hale getireceğinizden emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Duyguca Butik Yorumlar - 1

user183375

Duyguca Butik Giyim Mağazası'nda çok şık ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Mağazanın dekorasyonu da oldukça hoş ve sıcak bir atmosfere sahip. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimimden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mayıs 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı