Oto Kuaför

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Bartın Oto Kuaför

Bartın Oto Kuaför, şehirdeki en kaliteli oto bakım ve temizlik hizmetlerini sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine araçlarını yeniden parlatma, iç temizlik, dış temizlik, boya koruma gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Bartın Oto Kuaför, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla her zaman en iyi sonuçları elde etmeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aracın boyutuna ve ihtiyacına göre değişen uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler kullanılarak yapılan hizmetler
  • Ödeme kolaylıkları ve kampanyalar

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Modern ekipman ve teknoloji kullanımı
  • Hızlı ve titiz çalışma prensibi
Bartın Oto Kuaför, araçlarınızı en iyi şekilde temizleyerek ve bakımını yaparak size ilk günkü gibi parlayan bir araç sunar. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletmemiz, kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmeyi hak ediyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Oto Kuaför Yorumlar - 1

user182902

Bartın Oto Kuaför Oto Yıkama oldukça kaliteli bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlak bir şekilde alıyorum. Personel güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mayıs 2024
Ufuk Arslan

Ufuk Arslan

2022:07:27 09:44:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı