BAKİRLAR EGZOZ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Bartın BAKİRLAR EGZOZ

BAKİRLAR EGZOZ, Bartın şehrinde hizmet veren bir egzoz tamir ve değişim merkezidir. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

BAKİRLAR EGZOZ, 2000 yılında Bartın'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

BAKİRLAR EGZOZ, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerinde şeffaf bir fiyat politikası izleyerek müşterilerine en uygun çözümleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve garantili hizmet
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güvenilir servis
BAKİRLAR EGZOZ'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde aracınızın egzoz sorunlarına en etkili çözümleri sunmaktadır. Ayrıca uygun fiyat politikası ile müşterilerine ekonomik çözümler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez BAKİRLAR EGZOZ Yorumlar - 1

user182865

Bartın Bakırlar Egzoz Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımın egzozunda yaşadığım sorunu kısa sürede çözüme kavuşturdular. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerinde gerçekten uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mayıs 2024
bar ozel

bar ozel

Gezi amaçlı Bartından geçerken Mitsubishi Lancer aracımın yetkili serviste bakımını yaptırdım. Eksozdan 2000-3000 devir aralığında gelen sesten dolayı Bakırlar oto eksoza aracımı götürdüler. Ustam tam bir profesyonel. Zaten dükkanın düzeni ve tertibi işine verdiği önemi gösteriyor. Aldığı para sonuna kadar helal olsun. Aracımdaki ses kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2022:05:20 17:42:09
İ. A.

İ. A.

Esnaflıkla alakaları yok arabanın altını taşa vurdum alt kısımından ses geliyordu bakmasını istedim egzozda bir şey yok muhafaza yamulmuş diye düzeltme zahmetinde bile bulunmadılar başka yerde düzelttir dediler bu mu esnaflık

2022:08:15 11:45:02
CemMDrc

CemMDrc

İşinin ehli, yabancı görüp abartı fiyat çıkarmadı. Böyle ustalara güvenilir.

2022:07:13 14:04:37
Onurhan Esensoy

Onurhan Esensoy

İyi

2019:03:15 07:20:05
MEHMET ŞİMŞEK

MEHMET ŞİMŞEK

Hizmet güzel

2018:12:12 18:37:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı