Saraylıoğlu Otogaz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Bartın Saraylıoğlu Otogaz

Saraylıoğlu Otogaz, Bartın şehrinde hizmet veren bir otogaz dolum istasyonudur. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Saraylıoğlu Otogaz, Bartın'da otogaz sektöründe öncü bir işletme olarak faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otogaz dolumlarında rekabetçi fiyatlar sunulmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimler düzenli olarak müşterilere duyurulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir otogaz dolum hizmeti
  • Uzman ve deneyimli personel
  • Hızlı ve pratik hizmet anlayışı
Saraylıoğlu Otogaz'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar, deneyimli personel ve hızlı hizmet gibi özelliklerle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Siz de Saraylıoğlu Otogaz'ı tercih ederek güvenilir otogaz dolum hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Saraylıoğlu Otogaz Yorumlar - 1

user182857

Bartın Saraylıoğlu Otogaz Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlıca çözüldü ve ekstra masraflar çıkarmadılar. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mayıs 2024
Osman

Osman

Aralık 2023'de Karabük'ten gelerek SARAYLIOĞLU OTO LPG 'ye BRC Maestro Montajı yaptırdım. Adem ve Metin ustalara ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Ustalar ve çalışanlar; ilgili, bilgili ,insan ilişkileri iyi hepsi Toplam Kalite Yönetimini benimsemiş güler yüzlü ve çalışkan insanlar. Fiyatlar makul. Gelelim BRC Maestro'ya, videolarında belirttikleri gibi 1000 km'de 0,5 lt benzin tüketimi çok ütopya geldi bana, en iyi koşulda 100 km'de 0,8 lt'ye düşürebildim. Montajdan sonra benzin göstergesi düzgün çalışmıyor. Araç LPG'de gaza ani yüklenmelerde, özellikle yokuşta ciddi silkeleme yapıyor.Enjektörlerden ıslık sesine benzer ses geliyor. Bunlar Maestro' nun klasik sorunları imiş. İşin özeti, BRC Mühendislerinin Maestro üzerinde bir hayli daha çalışmaları gerekiyor. Montaj yatırdığıma pişman mıyım? Hayır. Tasarruf, Tasarruftur. Bu yorumu 17 yıllık BRC kullanıcısı olarak yaptım.

2024:01:14 19:49:26
Sinan Akbaba

Sinan Akbaba

İlgi alaka sen parayı verene kadar, ondan sonrası kimle işini halledeceğini bilemiyorsun. Tüp takarken müessesenin sahibiyim makine mühendisiyim diyen sahibiyle anlaşma yaptık oraya gidip parayı ödeyince para konusunu ben bilmiyorum orda çalışan bir bayanı göstererek bu ilgileniyor dedi. Sonra uzmanımız bu kadın dedi kadın oturdu en son bilgisayarda tüp ayarını yapıp kenara çekildi. Tüp takılırken de kimin tüpü taktığı belli değil bir çırak geliyor bir başka bir usta geliyor, arada başka arabalar geliyor onlara bakıp işi yarıda bırakıyorlar. Yani profesyonellik anlamında çok zayıflar. Bir de son olarak kafalarına göre kişiye göre fiyat çekiyorlar.

2023:09:24 07:32:03
Yns Yalcn

Yns Yalcn

Adem usta ve ekibine teşekkürler ilgisi için çok yardımcı oldu sanayide sıra beklemeye alışkın biri olarak yarım saatte işlemleri yaptı soğuk su çay ikram ettiler fiyatlar gayet uygun (iki yil önce Adana'da yaptırdığım fiyata) arıza tespiti LPG bakımlari yapıldı

2023:09:07 17:57:31
Mustafa T

Mustafa T

2019 yılında otogaz dönüşümü yaptırdım aracıma. Her yıl gaz filtresi değiştirmek için de gidiyorum. İlgi ve alakaları, müşteri memnuniyeti üst seviyede. İşini düzgün yapan herkese selamlar.

2023:09:06 09:44:33
murat arslan

murat arslan

Tecrübeli çalışanları ve güler yüzlü personel sorunumu çok kısa sürede çözdü tesekur ederim

2023:09:23 16:40:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı