Dirhem Cafe & Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Dirhem Cafe & Restaurant Bartın

Dirhem Cafe & Restaurant, Bartın şehrinde lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunan bir işletmedir. 2005 yılında açılan işletme, misafirlerine geleneksel Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfağından da seçenekler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Dirhem Cafe & Restaurant, her bütçeye hitap eden menü seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca özel günler ve etkinlikler için özel menüler de hazırlanabilmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Lezzetli yemekler ve içecekler
  • Keyifli ve şık atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Özel etkinlik ve kutlama organizasyonları
Dirhem Cafe & Restaurant, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmeti ile Bartın şehrinde tercih edilmesi gereken bir mekandır. Aile yemekleri, iş toplantıları, özel kutlamalar veya sadece keyifli bir akşam yemeği için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Dirhem Cafe & Restaurant Yorumlar - 1

user182234

Dirhem Cafe & Restaurant Bartın'da harika bir mekan. Hem kahvaltı hem de akşam yemeği için tercih edebileceğiniz lezzetli seçenekler sunuyorlar. Personel güleryüzlü ve ilgili. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Mayıs 2024
Emine Özkul

Emine Özkul

Izgara köfte 140tl ve içinde pilav piyaz 2 mini lavaş 4kofte 1 köz biber 1 köz kapya yarım köz domates vardı çokça doyurucuydu. Çay 10 TL. tekli pasta 50 TL . Servis hızlıydı garsonların her biri ultra ultra nazik ve ilgililerdi. Ortam da cok temiz şık akşam olunca orman manzaralı ışıklı hale geldı şahane. Kesinlikle tavsiye ediyorum 10numara 5yıldız. Böyle hoş mekanlara ve personellere ihtiyacımız var işiniz rast gelsin Dirhem Steak Houseee ✨

2023:05:11 17:25:38
R H.

R H.

Yemekleriniz ne kadar özenli olursa olsun müşteri memnuniyeti olamadıktan sonra bunların hiçbir önemi yok. Önce memnuniyet konusunda lütfen biraz olsun hassasiyetiniz olsun. Müşteriye alalede saygısızlık yapan bir işletme ne olursa olsun sıfırdır. Önceden öneriyordum ama artık kimseye önermiyorum ve bir elemanınızın hatasıyla kimsenin canının sıkılmasını doğru bulmuyorum.

2023:10:06 08:59:35
Ali

Ali

Geçen akşam oraya yemeğe geldik arkadaşlarımızın tavsiyesi üzere , mekanda biZimle birlikte 4 masa vardı . Elemanlar bilgisiz tecrübesiz yetersizdi . Ordan bir personele sorduk sorumlu kim diye bize gösterdiler . Orda oturuyorlardı çok şaşırdık . Hatta resmini bile çektik . Yemekler çok güzeldi lezzetliydi yapanın ellerine sağlık . Ama servis sıfır . Bu kadar güzel nezih bir mekanda bu kadar beceriksiz ve iş bilmeyen personel , başlarında sorumsuz yetkililer olması çok tuhaf .Çok üzülerek söylüyorum ki hiç bir şekilde kimseye tavsiye etmiyorum.

2023:09:06 19:46:44
Habibe Demirdoven

Habibe Demirdoven

Arkadaşa veda yemeği düzenledik.Canli müziğin günü değişmiş bir kez aramişlarDefalarca aradık dediler.Masamiz dahi yoktu ki 1 gün önceden rezervasyonyaptirdigimiz halde Arkadaşların yanında çok mahcup oldum.Hijyen konusunda sıkıntılar vardı.Garsonlar ilgisizdi.

2023:12:15 19:18:07
Kiana Asyalı

Kiana Asyalı

Hizmet çok iyi garson bey çok kibar ve iletişimi kuvvetli. Çocuklarla gidilecek açık hava da oksijeni bol bir yer. Tek sorun az çalışanla çok iş beklentisi. Patron bey paraya kıyıp bir kaç çalışan daha alsa iyi olur. Onun dışında kahvaltı için gittik. Fiyatlar piyasa ortalamasında. Bartın gibi bir yer de gidilecek bir yer. Tavsiye ederim.

2023:10:25 14:24:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı