Otobüs Durağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bartın Otobüs Durağı

Bartın Otobüs Durağı, şehir içi ve şehirlerarası seyahatlerde hizmet veren bir ulaşım noktasıdır. 1990 yılında kurulan otobüs durağı, yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Bartın Otobüs Durağı, uygun fiyatlarla kaliteli bir seyahat deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Hizmetlerimiz:

  • Şehir içi ve şehirlerarası seyahat imkanı
  • Modern ve konforlu otobüsler
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • Online bilet satın alma imkanı
Bartın Otobüs Durağı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi seyahat deneyimini sunmayı amaçlamaktadır. Uygun fiyatlarla konforlu bir yolculuk yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Otobüs Durağı Yorumlar - 1

user181634

Bartın Otobüs Durağı Otobüs İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Otobüslerin kalkış saatleri düzenli bir şekilde takip edilebiliyor ve personeller de oldukça yardımsever. İstasyonun konumu da şehir merkezine yakın olduğu için ulaşım oldukça kolay. Ancak bazen otobüslerin gecikmesi gibi durumlar yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir otobüs istasyonu.

24 Mayıs 2024
Volkan GÜLPINAR

Volkan GÜLPINAR

Bartına biraz uzak olmakla birlikte güzel bir yer otobüs terminali ulaşım açısından

2018:07:27 14:24:53
Talip Zor

Talip Zor

Her otogarda olduğu gibi şehir merkezine biraz uzak. Kozcağız Bartın yol kesişiminde yer alıyor. Firma alternatifi anlamında pek seçenek sunmuyor. Bilinen firmalar var. Orta halli büyüklükte. Içerisinde taksi durağı var. Halk otobüsleri de uğruyor. Eğer buraya uğrayacaksanız karnımız tok gelin. Yemek yeme konusunda da pek seçenek sunmuyor. Güzel memleketimin şirin otogarı.

2019:03:19 19:08:45
D. Çakır

D. Çakır

Tuvaletler insan sağlığını tehdit edecek derecede pis, terminal içi ayrı pis

2023:03:06 11:00:12
Gökhan Karakaya

Gökhan Karakaya

1,5 TL'lik fakat üzerine para verseler girilmeyecek tuvalete sahip otogar. Belediyenin denetimde ne kadar zayıf olduğunun göstergesi adeta.

2019:11:10 11:50:47
Beytullah Koc

Beytullah Koc

Yeni terminal iyi olmuş şehiriçine de birçok firmanın servisleriyle rahatlıkla ulaşabilirsiniz...

2022:09:27 08:52:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı