Karven Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Karven Pastanesi Bartın

Karven Pastanesi, Bartın şehrinde lezzetli pastalar, tatlılar ve atıştırmalıklar sunan bir pastane ve kafe işletmesidir. Misafirlerine kaliteli ve taze ürünler sunan pastane, şehrin en popüler mekanlarından biridir.

Tarihçe

Karven Pastanesi, 2005 yılında Bartın'da açılmıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve geniş bir müşteri kitlesine sahip olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Pastane ürünleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, ürünlerin kalitesi ve lezzeti göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri sunulmaktadır.
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanılarak ürünler hazırlanmaktadır.
  • Keyifli bir ortamda kahve ve atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.
Karven Pastanesi, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori uğrak noktalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Karven Pastanesi Yorumlar - 1

user181165

Bartın Karven Pastanesi Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle tatlı çeşitleri çok lezzetli ve taze. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Mayıs 2024
Nureddin Taha

Nureddin Taha

Profiterol gayet lezzetli ve tazeydi.Çalışanlar güler yüzlü, akşamları oturup güzelcene vakit geçirebileceğiniz bir mekan.

2023:11:02 06:29:46
şeyma özlüsoylu

şeyma özlüsoylu

Pastalarına bayıldık. Doğum günü pastaları için tercih edebilirsiniz. Çok güzel ve malzemeden kaçınmadan yapılmış 👍Bu yorumun üzerine yorumumu güncellemek istemezdim ama geçen sipariş verdiğim pastaya özellikle muz konmasını istememize rağmen muz konmamış. Birde en son aldığım pasta bir önceki pastadan daha küçüktü. Beğenip kaç kişiye tavsiye ettigim bir mekan hatta bozulmaz inşallah demiştim. Bu dediğim noktalara dikkat edilmezse bir sonrakine düşünürüm tekrar almayı maalesef.... Sipariş alan hanımefendi zorla çalıştırıyor sanırım müşteri ile telefonda nasıl konuşması gerektiği konusunda bir bilgisi olmafigini düşünüyorum.

2023:12:23 05:19:03
siyams

siyams

Özel pasta modelleri başarı ile yapılıyor. Ürünler günlük taze ve lezzetli. Siparişlerde verilen saatlere sadıklar.

2023:07:26 23:12:38
Zafer Sadıkoğlu

Zafer Sadıkoğlu

Kadınların çalıştırdığı her yer hijyen açisindan,hizmet açısindan her zaman mükemmeldir.Kadınlar sayesinde erkekler vardır var olacakltır,onlaria gereken değerini verin ki sizde öğrenin insanlığı.Hepsinine tüm hizmetlrinden dolayı teşekkürler.

2023:03:21 19:31:44
Numan Okuducu

Numan Okuducu

Ustanın pastaya katmış olduğu en büyük lezzet.Kesinlikle gidilecek bir yer , sonuna kadar tavsiye ederimmm.

2023:06:21 19:27:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–00:00
  • Salı 06:30–00:00
  • Çarşamba 06:30–00:00
  • Perşembe 06:30–00:00
  • Cuma 06:30–00:00
  • Cumartesi 06:30–00:00
  • Pazar 06:30–00:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı