Aker

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Balıkesir Aker

Aker, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren bir giyim mağazasıdır. 1990 yılında kurulan Aker, kaliteli ve şık giyim ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aker, kurulduğu günden bu yana moda dünyasındaki değişimleri takip ederek, müşterilerine en trend ürünleri sunmayı hedeflemektedir. Yılların verdiği deneyim ve güvenle, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aker, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.
  • Kaliteli kumaşlar ve işçilikle üretilen ürünler, uygun fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Sezonun en trend giyim ürünlerini bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesi.
  • Kaliteli kumaşlar ve özenle tasarlanmış ürünler.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı.
Aker, şık ve kaliteli giyim ürünleri ile her yaş ve tarza hitap etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunan Aker'i tercih etmek, şıklığınızı ve tarzınızı ön plana çıkarmak için harika bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez Aker Yorumlar - 1

user180423

Balıkesir Aker Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis hızı da oldukça iyiydi. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

23 Mayıs 2024
Deniz Eylül Akpınar

Deniz Eylül Akpınar

Öğrenciliğimin en gözde mekanıydı gelen misafirlerimi oraya götürürdüm hem şık hem uygun bir mekan diye. Yıllar sonra tekrar gittim kahvaltıya eski tadı bulamadım açık büfe aldım yiyeklerimi ama börekler soğuktu peynir ve domates hariç tat yoktu. Islak keki de güzeldi. Amerikan salatası ekşimişti. Takip edilmeli. Tartılarak fiyatlandırılıyor serpme yemiyorsanız. İç atmosferi hala aynı güzellikte lavobaları temiz ama fazlasıyla kara sinek var ilaçlama yapılmalı.

2023:08:14 05:30:23
nfz aydn

nfz aydn

Ürün kalitesi düşük. Kahvaltı kilo ile satılıyor. Yiyecekler açıkta ve sıcakta duruyor. Fiyat-performans orantısız. Onun yerine kaliteli ürünlerden masada seçme usulü uygulansa ve sipariş üzerine ürünler hazırlanıp-pişirilip temiz bir servis yapılsa daha iyi olur.

2023:08:23 12:15:29
Gamze Koparan

Gamze Koparan

Fiyatları çok uygun, köfte ve tavuk şişi oldukça lezzetli. Porsiyon söylediğinizde önden ikram olarak çorba geliyor. Tek sıkıntısı mekan bakımsız ve temiz değil

2022:06:13 20:49:01
ercan aydin

ercan aydin

Tarihi bir mekan mutlaka görün. Lezzet ve güler yüzlü bir sunumun sonunda uygun bir hesapla ayrilacaksiniz.

2022:02:19 11:48:55
Bertan ATA

Bertan ATA

Açık büfe kahvaltı daha sık kontrol edilmeli, sinek ve ürünlerdeki temizlik düzeni yeterli değil.

2023:10:03 06:20:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:30
  • Salı 08:30–22:30
  • Çarşamba 08:30–22:30
  • Perşembe 08:30–22:30
  • Cuma 08:30–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:00–22:30

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı