Yıldız Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Balıkesir Yıldız Lokantası

Balıkesir Yıldız Lokantası, şehrin en köklü ve sevilen lokantalarından biridir. 1985 yılında açılan lokanta, uzun yıllardır lezzetli yemekleri ve misafirperver hizmeti ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Yıldız Lokantası, Balıkesir'in merkezinde bulunan ve geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan bir lokantadır. 1985 yılında açılan işletme, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını koruyarak müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Yıldız Lokantası, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır.
  • Menü seçenekleri ve fiyatlar, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini sunar.
  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler.
  • Misafirperver ve güler yüzlü personel.
Balıkesir Yıldız Lokantası, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile şehrin en tercih edilen lokantalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Yıldız Lokantası Yorumlar - 1

user180312

Balıkesir Yıldız Lokantası Restoran'da harika bir yemek deneyimi yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

23 Mayıs 2024
Elif Durdu

Elif Durdu

Çocukluğumdan beri hep bu restorana geliriz !Ustalar ve menüler mükemmel!Bu tadı bu kalite hiç bir yerde yok !!Tek diyeceğim var son gelen kız garsonlar servisi eski abiler gibi beceremiyorlar (özel telefonların bırakmıyorlar, bazısı agresif, saçlarını balamıyorlar, musikinin sesini çok açıyorlar etc..)

2024:01:22 14:29:10
Hande Can

Hande Can

Kendimi bildim bileli gelirim ancak artık iyice bozmuş. Geçen geldim çorbadan kıl çıktı. İçemedim değiştirdiler yine çıktı dedi ki danadandır. Oldu ya o zaman içebiliriz. Her neyse bugün yine gidelim dedik ben istemedim ama hadi dedim gideyim önümüze ekmek diye artık pide getirdiler. Yüzümüze bakmadılar. Gitmeyin

2023:12:31 14:21:37
Esma Melis Uçar

Esma Melis Uçar

İskender ve ciğeri gayet lezzetli, tavsiye ederim. Ayrıca meze ve salata çeşitleride var, onlarda gayet taze ve lezzetliydi.

2023:07:16 17:44:02
Suat Gozudok

Suat Gozudok

Merhabalar arkadaşlar bu seferde Balıkesir'de bir lokantada yıldız lokantasindayız. Sebzeli kebap pilav ve kelle paça çorba içtik lezzet harika porsiyonlar doyurucu fiyatlar da çokta yüksek değil. Ambians hoş hizmet kalitesi gayet güzel. Bundan sonraki seyahatlerimde artık uğrayacağım bir lokanta olarak ekliyorum buraya. Tavsiye ederim uğrayın.

2023:05:24 17:12:08
Ste Cly

Ste Cly

Garsonunuz buz gibi kış havasında kar soğuğunda dükkanın önündeki kedinin üzerine bir şişe su döktü gözümün önünde. Bir daha adımımı atmam, yanımdaki hiçkimseye de attırmam. Allah bereketinizi azaltsın, hiçbir yaratılmış sahipsiz değildir, yüce Rabbim size kimin neyin sahibi olduğunu gösterir umarım en kısa zamanda.

2024:01:18 09:51:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–00:00
  • Salı 07:00–00:00
  • Çarşamba 07:00–00:00
  • Perşembe 07:00–00:00
  • Cuma 07:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı