Gustavia Restaurant Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Gustavia Restaurant Cafe Balıkesir

Gustavia Restaurant Cafe, Balıkesir şehrinde yer alan bir restoran ve kafe işletmesidir. Misafirlerine lezzetli yemekler ve içecekler sunan işletme, şehrin merkezi konumunda bulunmaktadır.

Tarihçe

Gustavia Restaurant Cafe, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. İşletme, şehrin yerel lezzetlerini modern bir şekilde sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Yemekler ve içecekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Menüdeki seçenekler her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehrin merkezi konumunda bulunmaktadır.
  • Deneyimli ve güler yüzlü personeli ile müşterilere hizmet vermektedir.
  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler sunmaktadır.
Gustavia Restaurant Cafe, misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda lezzetli yemekler sunarak unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır. Şehirdeki en iyi restoran ve kafe seçeneklerinden biri olarak tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Gustavia Restaurant Cafe Yorumlar - 1

user180213

Balıkesir Gustavia Restaurant Cafe Restoran oldukça şık ve keyifli bir mekan. Yemekler lezzetli ve sunumları da oldukça güzel. Personel ilgili ve güleryüzlü. Atmosferi de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Mayıs 2024
Necmettin Alp

Necmettin Alp

Mekandan içeri girdiğimizde kahvehaneye girmiş gibi aşırı sigara dumanı kokuyor. Dışarıda camekanlı kısım mevcut ancak havalandırma sıfır olduğu için ve camekanlı alan ile içeriyi ayıran kapı sürekli açık olduğu için ha içerde oturdunuz ha dışarda farketmiyor. O sigara dumanını teneffüs etmeniz gerekiyor. Tatlı yedim, idare eder, lattesi güzeldi. Hizmet çok iyi değil 2 personel ile işi çevirmeye çalışıyorlar yetersiz geliyor o da.

2023:03:24 18:01:55
sedef karabay

sedef karabay

Süper bir mekan herkese öneririm.Canlı müzik de çok hoştu.Garsonlar da çok kibar ve tatlılardı.Yemekleri de çok beğendik.Yeni favorimiz🥰

2023:12:09 18:36:29
Elif Aygün

Elif Aygün

✅✅✅Buraya arkadaşım tavsiyesi üzerine geldik. Gastavia pizza (130tl)ve Mexican burger (135tl)yedik. Porsiyonları güzeldi. Tatlarına bayıldık. Hepinize tavsye ederim. Balıkesirde olduğum sürede tekrar uğramayı düşünüyorum. Kaliteli temiz ve lezzetliydi. Garsonların ilgisi ve sunumu özentiliydi.Teşekkürler 🙏🏻❤️✅✅✅✅

2023:01:08 16:54:22
Nihat Altunbaş

Nihat Altunbaş

Böyle serpme kahvaltı görmedim. Daha kötüsüne daha fazla para ödediğim bir sürü yer oldu. Hem çeşit fazla hem lezzeti güzel hem de fiyatı uygun. İki kişilik serpme kahvaltı 370₺.

2023:07:20 10:59:49
Zin Elhac

Zin Elhac

Biz ne yaşadık ne yedik burda hala algılamış değilim gerçektenBaşlangıç olarak sipariş ettiğimiz güveçte mantar biz hesabı ödemeye gittiğimizde bile hazır olmamıştıSemiz otlu yoğurt yokmuş yerine bize haydari getirdiler bize sormadan :DBir mantar soslu bonfile istedik allah affetsin böyle bir ekşilik bir tat yok yani, iade ettikDemi de glace soslu bir et istedik en azından o gayet güzeldiÇalışanların kadın olması beni çok sevindirdi ama bu sefer de sürekli birbirileriyle didişip müşterilere bakma fırsatları olmadı :))

2021:11:25 13:47:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–00:00
  • Salı 10:00–00:00
  • Çarşamba 10:00–00:00
  • Perşembe 10:00–00:00
  • Cuma 10:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı