Ali Baba

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Balıkesir Ali Baba Kebap Evi

Ali Baba Kebap Evi, Balıkesir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir restorandır. 1990 yılında açılan işletme, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Ali Baba Kebap Evi, Balıkesir'in en eski restoranlarından biridir. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir. Misafirperverlikleri ve lezzetli yemekleri ile müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Fiyat Politikası

  • Ali Baba Kebap Evi, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır.
  • Fiyatlar, porsiyon büyüklüğüne ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini sunar.
  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanır.
  • Misafirperver ve güler yüzlü personeli ile müşterilerini ağırlar.
Ali Baba Kebap Evi, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile Balıkesir'de tercih edilmesi gereken bir restorandır. Siz de geleneksel Türk mutfağının tadını doyasıya çıkarmak istiyorsanız, Ali Baba Kebap Evi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Ali Baba Yorumlar - 1

user180116

Ali Baba Restoran Balıkesir'de harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Mayıs 2024
merve önder

merve önder

Ali Baba spesiyal tabağını yedik , porsiyonu oldukça büyük iki kişi doyabilir. Salataları taze ve güzeldi. Ayranın özerhisar olması da çok güzeldi. Sütlacını beğenmedim. Hizmet olarak çok ilgililerdi. Ortalama kişi başı 250 TL gibi bir hesap geliyor.

2023:11:01 10:13:39
Oğuzhan Şallı

Oğuzhan Şallı

Kız arkadaşımla gitmiştik karnımız çok aç değildi öyle bir kaçamak olsun diye yiyecektik sadece. Mekana ilk girince çok güzel karşıladılar aman abim güzel abim hoş geldiniz nasılsınız iyisiniz inşallah vs. Oturduk, karnımız aç olmadığı için çok sipariş vermedik. 3 lahmacun söyledik. Masaya oturunca gelen mezeler geldi siparişimizi öğrendikten sonra devamını getirmediler. Ekmek veya lavaş istedik, tamam dediler getirmediler. Tekrar istediğimde doğru düzgün sipariş vermediniz bir de ekmek istiyorsunuz diye saçma sapan bir cevapla karşılaştım. Hem de bunu söyleyen bizi kapıda karşıladığında güzel abim canım abim diyen kişiyle aynı😂 Sanki ekstra bir talebim olmuş gibi Allah’ın ekmeği yani. 80 tlden lahmacun satmasını biliyorlar ama hesap çok yüksek gelmeyecekse yüzüne bile bakmıyorlar üstüne bir de saçma sapan şeyler söylüyorlar. Herkesin durumu iyi olmayabilir veya o sırada çok aç olmayabilir. Sipariş tutarı az diye ekmek bile getirmeyen bir işletme. Müşteriye verdikleri değer bu kadar işte paran kadar ilgileniyorlar. Mekan tıklım tıklım olsa boş masa yokken yer işgal ediyor olsak neyse kimse de yoktu yemek yediğimiz sırada bomboştu ortalık. Kısacası hem fiyatlar pahalı hem de az sipariş verirsen sana kızıyorlar😂 Bir daha önünden bile geçmem, esnaflık bu değil ben müşterisine böyle davranan başka bir yer hayatımda görmedim

2024:01:20 14:53:22
İbrahim Ödemişlioğlu

İbrahim Ödemişlioğlu

Yemeğe iki kişi gittik. Menü bize 10 dk sonra geldi yani ne yiyeceğimize değil de fiyatlara odaklandık 😂 iki tane kebap sipariş verdik meze istemesek getirmeyecekler neredeyse ilgi alaka desen zaten yok. Mezeler geldi ekmek yok istedik anca geldi. Kebaplar cok sonra geldi üzerine bir de sunumda hiç birşey yok desek yeridir. Tabakta soğan maydanoz ve biberden başka bir de kebap var. He 3 dilim de küçük küçük pide var onlarda yok olmasın diye herhalde 😂 Allahtan ekmek istedik de karnımızı öylelikle doyurduk.Fiyat da azbuz birşey değil 260 tl bu kadarcık tabağa. Başlamadan önce ayran istedik ayranlar yok gelmedi bile. Ve de müşteri de sayılacak kadar az yani yoğunluktan diyecez ama o da yok. Neyse kısaca pek de iyi bir mekan değilmiş onu öğrendik.

2024:01:21 18:29:47
ASYCLK

ASYCLK

Akşam yemeği için şehir dışından gelen misafirlerimiz ile tercih ettiğimiz mekan. Çorba ve ızgara seçenekleri mevcut. Ben adana kebabını denedim ve tadını beğendim. İkram edilen mezelerde güzeldi lakin porsiyonları çok azdı. Üç yıldız vermemin nedeni çok çok geç gelen servisti. Birkaç defa söylememize rağmen ilgilenmediler.

2023:04:09 15:35:39
Sultan Melek Yağmur

Sultan Melek Yağmur

Balıkesir’e yeni taşındık ve eve yakın olduğu için tercih ettik, hijyen olarak vasattı, bardak ve tabaklar çok yıpranmış, hatta bardaklar öyle yıpranmıştı ki artık masamıza koyarken biraz yüksekten koyulunca tuzla buz oldu, eve geldiğimizde ceplerden cam parçaları temizledik..meze yetersizdi, yemekten sonra çay ve tatlı servisine geçilirken masa silinmedi, tek sevdiğim künefesiydi, bir daha sadece künefe yemek için giderim.

2023:12:04 10:49:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı